Stana Živković nova predsednica IO OTP Leasing-a

Foto: OTP

Stana Živković nova je predsednica Izvršnog odbora OTP Leasing Srbija d.o.o, lidera na tržištu lizing usluga u našoj zemlji, saopšteno je iz kompanije

Nakon 18 godina iskustva u ovoj industriji, njena zaduženja na novoj poziciji biće usmerena na unapređenje tržišta i stvaranje preduslova za ostvarivanje još boljih rezultata OTP Grupe u Srbiji.

Živković je svoju profesionalnu karijeru započela kao menadžer prodaje u Beogradu, a sa pozicije direktora prodaje preuzela ulogu Izvršnog direktora druge finansijske organizacije u regionu, u glavni grad Srbije vraća se nakon 16 godina rada na crnogorskom tržištu.

„OTP banka je lider na tržištu lizing usluga i zato mi je posebna čast što sam izabrana da stupim na mesto predsednice Izvršnog odbora OTP Leasing Srbija. Veoma sam zahvalna OTP Grupi i OTP banci na ukazanom poverenju. Nastaviću predano da obavljam svoju misiju, a to je finansiranje klijenata putem lizinga kako bi jednostavnije došli do sredstava za ostvarivanje svojih potreba i snova. Učestovati u njihovim pobedama za mene je zadovoljstvo, posebno kada to činim zajedno sa fantastičnim timom kakav je naš“, rekla je Živković.

Živković je učestvovala u održavanju rasta i razvoja, prilagođavanju promenama regulatornih i ekonomskih okvira, vođenju preduzeća, i to isključivo sa uspešnim poslovnim rezultatom. Direktno je bila zadužena za prodaju, marketing, sektor naplate, SPNFT, usklađenost poslovanja, kao i za razvoj core sistema, uspešnu harmonizaciju i implementaciju grupnih i regulatornih projekata.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde