Svaki deseti požar u Beogradu vatrogasci gase na vozilima

Zbog čega biste mesecima čekali naručen i netaknut auto iz fabrike, ako će ga za dva dana neko izgrebati priveskom za ključeve ili nespretni komšija ogrebati prilikom nesavesnog parkiranja tik uz vaš auto? Bilo da vas je neko udario na parkingu, „čuknuo“ u saobraćaju ili je drvo baš to jedno jutro odlučilo da se „nasloni“ na vaš automobil, Kasko osiguranje je tajna mirne glave.

Nedavno nas je dočekala vest da je Vatrogasno-spasilačka brigada Beograd tokom prethodne godine imala 411 intervencija gašenja požara na saobraćajnim vozilima. To je deset odsto od svih požara na teritoriji grada Beograda!

Luksuz može biti kvalitetna roba ili usluga, može biti jahta ili hotel, ali ne i Kasko osiguranje, jer je upravo ova polisa vaš najbolji saveznik u zaštiti automobila od štete nastale vašom ili tuđom odgovornošću, kao i od situacija nad kojima nemate kontrolu kao što su elementarne nepogode.

AMS Osiguranje uvek pruža više!

Polisa Kasko osiguranja pokriva troškove štete nastale usled: saobraćajne nezgode, pada drveća, delova fasada i drugih predmeta na vaš auto, elementarnih nepogoda, požara, poplava, eksplozije. Uz delimično Kasko osiguranje možete se osigurati od loma i oštećenja standardno ugrađenih stakala, dok vas dopunsko Kasko osiguranje štiti od krađe vozila i stakala. Iako se o krađi vozila ne govori često, prema statistici, u našoj zemlji ukrade se oko 600 vozila godišnje.

Da biste bili sigurni tokom vožnje i uživali u krstarenju drumovima bez dodatnih opterećenja, uz Kasko polisu AMS Osiguranja dobijate i Člansku karticu AMSS pa ne morate brinuti o eventualom kvaru i plaćanju šlep službe. Za plaćanje polise u celosti dobijate dodatni popust, a uvek postoji i mogućnost plaćanja na 12 mesečnih rata. Ukoliko pak imate vozni park, dobijate dodatne povoljnosti.

Svaki deseti požar u Beogradu vatrogasci gase na vozilima

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde