Tri nova člana Izvršnog odbora UniCredit Banke Srbija

UniCredit Banka Srbija ima tri nova člana Izvršnog odbora, a u pitanju su Milena Vukotić, Rastko Nicić i Dimitar Todorov.

Milena Vukotić se UniCredit Grupi pridružila u martu 2012. godine. U novembru 2019. godine Milena postaje  Direktorka odeljenja za kontrolu usklađenosti poslovanja banke, gde ostaje do septembra 2021. godine, kada postaje članica Izvršnog odbora Banke zadužena za upravljanje rizicima.

Diplomirala je 2002. godine na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, na smeru za Bankarstvo i finansije, sa najvišim počastima, kao jedan od najboljih studenata generacije. Zvanje mastera stekla je na prestižnom programu Scuola di Amministrazione Aziendale, Univerziteta u Torinu i na Bankarskoj Akademiji u Beogradu.

Rastko Nicić je tokom 16 godina u UniCredit Grupi, bogato iskustvo sticao u sektorima za rad sa stanovništvom i malim privrednim društvima i podršku bankarskom poslovanju, što mu je dalo široku perspektivu u bankarskom poslovanju. Od prvog januara 2021. godine Rastko je na poziciji direktora Sektora za poslovanje sa stanovništvom i malim privrednim društvima.

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a specijalizaciju za elektronsko poslovanje završio je na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu.

Dimitar Todorov je od 1. maja 2021. godine preuzeo poziciju direktora Sektora za strategiju i finansije (CFO) u UniCredit Banci Srbija. Dimitar dolazi u Srbiju sa mesta glavnog finansijskog direktora i člana Upravnog odbora UniCredit Consumer Financing u Bugarskoj, gde je bio zadužen za računovodstvo, planiranje i kontrolu, kao i za upravljanje kreditima.

Magistar je računovodstva na Univerzitetu za nacionalnu i svetsku ekonomiju u Sofiji.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde