Triglav – Sve će biti u redu

Triglav osiguranje je za aktuelnu sezonu letnjih odmora pripremilo paket putnog osiguranja sa specijalnim pogodnostima kako bi svojim klijentima omogućilo da sa odmora ili puta u inostranstvo ponesu prijatna iskustva i uspomene.

Putovanje bez obzira koliko se pažljivo planira, može doneti brojne neprijatnosti. Povrede i bolesti su česti neželjeni pratioci poslovnog ili rekreativnog puta, a troškovi medicinskih tretmana u inostranstvu mogu biti izuzetno visoki. Na putovanjima, ne retko raspolažemo sa ograničenim sredstvima te štete usled gubitka odnosno krađe dokumenata ili prtljaga, kašnjenja ili otkazivanja leta mogu izgledati kao nepremostiva prepreka. Kako bi ste uživali bez zadrške i bili potpuno rasterećeni, putno zdravstveno osiguranje je uvek tu za Vas. U okviru putnog osiguranja možete odabrati program koji odgovara Vašim potrebama: Standard pokriće sa osiguranom sumom od 15.000 evra ili Premium sa osiguranom sumom od 30.000 evra.

Osiguravajuće pokriće obuhvata pružanje putnih i pravnih usluga, troškove nužnog medicinskog tretmana kao i troškove prevoza zbog nepredviđene bolesti ili njenih posledica, koja je počela ili nastala na putu ili boravku u inostranstvu. Korisnicima smo omogućili i ugovaranje proširenje osiguranja za slučaj bolesti Covid-19 izazvane virusom SARS COV-2 do ukupnog maksimalnog podlimita od 5.000 evra.

Putno osiguranje možete ugovoriti u jednoj od poslovnica Triglav osiguranja, na portalu e.Triglav i u partnerskim turističkim agencijama. A kada se nađete van zemlje, naš partner Europ Assistance dostupan Vam je 24 sata na tel: + 381 11 41 44 105. Ukoliko imate pristup internetu/WiFi mreži jednostavnim skeniranjem QR koda sa naše stranice možete besplatnim pozivom prijaviti štetu.  

Poseban popust od 10% može se ostvariti putem kupovine ne portalu e.Triglav. Sa par klikova, građani mogu da se osiguraju i realizuju popust. Gde god da se korisnik nalazi u zemlji tokom 24 sata, za samo nekoliko minuta može izvršiti uplatu, svaki kupac dobija polisu na svoj e-mail, a osnovne podatke SMS-om bez potrebe dolaska u filijalu Triglav osiguranja. Polisa ne može da se izda ukoliko je osiguranik van zemlje Srbije.

O svim navedenim osnovnim, dopunskim kao i posebnim osiguranjima možete se informisati u najbližoj poslovnici Triglav osiguranja kao i na internet stranici www.triglav.rs.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde