Više
  - Reklama -

  U Beogradu vakcinisani zaposleni iz 1500 kompanija iz regiona

  Još članaka iz ove rubrike

  Zaposleni u više od 1.500 kompanija iz Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Crne Gore, Albanije i sa Kosova primilo je tokom vikenda vakcine protiv COVID 19 u Beogradu i Nišu, saopštila je Privredna komora Srbije.

  Akciju imunizacije privrednika iz regiona organizovao je Komorski investicioni forum zemalja Zapadnog Balkana, a 10.000 vakcina obezbedila je Privredna komora Srbije zajedno sa Vladom Srbije. Punktovi za vakcinaciju privrednika organizovani su u Beogradu i Nišu. Nakon novih prijava zbog velikog interesovanja za vakcinaciju preko privrednih komora prijavilo se ukupno oko 8.500 zaposlenih iz regiona.

  Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež kaže da je zbog akcije vakcinacije privrednika regiona „ponosan što je građanin Srbije, ponosan što pripada našem regionu i što je Evropljanin u pravom smislu reči“.

  Najviše kompanija došlo je iz Bosne i Hercegovine i Makedonije, a kompanije iz Albanije došle su organizovanim čarter letovima. Preko svojih partnera u Srbiji vakcinisano je i oko 150 privrednika sa Kosova.

  Odgovori

  Molimo unesite svoj komentar!
  Ovde unesite svoje ime

  - Reklama -spot_img

  Preporučujemo