Wiener Städtische uvodi tri nova dopunska osiguranja

Wiener Städtische osiguranje uvodi tri nova dopunska osiguranja koja se mogu ugovoriti uz osnovnu polisu životnog osiguranja, saopšteno je iz ove kompanije.

U pitanju su dopunsko osiguranje za pokriće troškova zdravstvenih usluga uz osiguranje života, za slučaj preloma kosti usled nesrećnog slučaja (nezgode) uz osiguranje života i za pokriće dnevne naknade uz osiguranje života.

Kada je u pitanju dopunsko osiguranje za pokriće troškova zdravstvenih usluga uz osiguranje života, karakteriše ga jednostavna procedura zakazivanja, pregledi i dijagnostika koji mogu biti obavljeni na jednom mestu. Wiener Stadtische osiguranje ovim dopunskim osiguranjem omogućava jedan sistematski pregled godišnje za odrasle ili decu, kao i određene dodatne preglede i dijagnostičke procedure na indikaciju ovlašćenog lekara sa sistematskog pregleda. Uplatom fiksne godišnje premije u visini od 90 evra ili 11.250 RSD dobijate mogućnost za obavljanje detaljnih preventivnih pregleda i dijagnostičkih procedura. 

Dopunsko osiguranje lica za slučaj preloma kosti usled nesrećnog slučaja (nezgode) uz osiguranje života omogućava da uplatom minimalne premije (već od 2,5 evra godišnje) obezbedite finansijsko pokriće za osiguran slučaj.

Dopunsko osiguranje za pokriće dnevne naknade uz osiguranje života osdnosi se na različite zdravstvene okolnosti koje mogu dovesti do situacije da neko vreme boravimo u bolnici. Wiener Städtische osiguranje dopunskim osiguranjem za pokriće dnevne naknade omogućava da na vreme osigurate finansijsku podršku. Uplatom premije ovog osiguranja u zavisnosti od odabrane visine iznosa dnevne naknade, koja se kreće u rasponu od 5 – 80 evra ili 625 – 10.000  RSD po danu, osiguravate finansijsko pokriće za dane provedene u bolnici.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde