AIK Banka i Naša AIK Banka pod jednim imenom

PROMO – Nakon devet meseci od preuzimanja, AIK Banka je uspešno sprovela proces pravnog pripajanja Naša AIK Banke. Ovo pripajanje doprineće formiranju još jače, veće i dinamičnije domaće AIK Banke, koja će svojim klijentima ponuditi proširenu poslovnu mrežu, unapređenu paletu bankarskih proizvoda, kao i još kvalitetnije korisničko iskustvo. 

Jelena Galić, predsednica Izvršnog odbora AIK Banke istakla je činjenicu da su brzina i kvalitet sprovođenja pomenute konsolidacije dodatna potvrda kvaliteta i efikasnosti AIK Banke, kao i posvećenosti svih zaposlenih strateškom opredeljenju daljeg rasta i razvoja.

„Uspešnim završetkom još jedne etape našeg razvoja svoje poslovanje nastavljamo osnaženi, sa većim brojem klijenata, zaposlenih, filijala i usluga. Veličina naše aktive danas je skoro 4 milijarde, sa tržišnim udelom od 9 odsto. Jačina i stabilnost koja se, između ostalog, ogleda i u ovim podacima omogućiće nam da postojećim i novim klijentima pružimo još kvalitetnije korisničko iskustvo, i budemo njihova banka prvog izbora bilo kada i bilo gde. Sprovedena integracija predstavlja i korak napred ka našem strateškom cilju, a to je da u periodu koji dolazi budemo jedna od vodećih bankarskih grupa u regionu, snažan oslonac privredi i podrška zajednici“, izjavila je Galić.

Sve dodatne informacije klijenti mogu pronaći na internet prezentaciji, kao i svim zvaničnim digitalnim kanalima komunikacije AIK Banke.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde