Banca Intesa Mobi – najbolja mBanking aplikacija u 2022. godini

Banca Intesa, članica Intesa Sanpaolo grupe, nagrađena je priznanjem za najbolju mBanking aplikaciju u 2022. godini na Hot Spot eCommerce Awards konkursu u organizaciji eCommerce Asocijacije Srbije.

Žiri sastavljen od uglednih stručnjaka i profesionalaca iz oblasti pužanja medijskih i tehnoloških usluga, digitalnog marketinga, kao i predstavnika javnih i obrazovnih institucija, uz podršku glasova javnosti, dodelio je 22 nagrade u dve kategorije kompanijama koje su u toku 2022. godine pružile najveći doprinos razvoju e-commerce ekosistema u Srbiji.

Banca Intesa Mobi aplikacija proglašena je najboljom u eComm Excellence kategoriji za dostignuća koja su posebno doprinela podizanju industrije na viši nivo.

,,Veoma sam ponosan na priznanje eCommerce Asocijacije Srbije koje vidim kao značajnu potvrdu naše snažne posvećenosti kontinuiranom radu na unapređenju i razvoju savremenih digitalnih rešenja koja klijentima olakšavaju obavljanje finansijskih transakcija. Zahvaljujući ovakvom pristupu Banca Intesa danas ima preko 520.000 potpuno digitalizovanih korisnika, a čak 94% plaćanja obavi se upravo na digitalnim kanalima. Posebno mi je zadovoljstvo što je, ne samo stručni žiri, već i opšta javnost preopoznala ovo dostignuće i našu Banku kao značajnog činioca u razvoju digitalnog poslovanja i podršci ukupnom ekonomskom osnaživanju naše zemlje,’’ izjavio je Darko Popović, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde