CFO konferencija 2023: CFO sa svrhom

Foto: Envato Elements / stockbusters

Koja je uloga CFO sada i kako će ona evoluirati u strateškoj viziji kompanije kao i kako ESG i digitalizaciju iskoristiti za uspešnu transformaciju kompanija, kao i koji su trendovi pred nama o kojima CFO treba da vodi računa da bi poslovni model bio što otporniji i agilniji, samo su neke od tema o kojima će se razgovarati na tradicionalnoj konferenciji „CFO konferencija: CFO sa svrhom“ koju Udruženje finansijskih direktora Srbije organizuje 18.-19. maja 2023. godine u hotelu Fruške Terme. 

Preko 150 učesnika će se okupiti u Vrdniku i to CFO i finansijski profesionalci, konsultanti, stručnjaci za oblasti digitalizacije, ESG poslovanja, planiranja i izveštavanja, M&A, poreskog savetovanja, zelene energije, makroekonomisti, predstavnici Vlade i finansijskih institucija, mediji, itd.

Svoje učešće u programu konferencije potvrdili su između ostalog i Dan Bucsa (Unicredit London), Zoran Petrović (Raiffeisen Bank), Michael Haupt (Deloitte London), Marko Cilić (Nelt), Milan Bukumirović (Swarovski, Uniqum), Uroš Milosavljević (KPMG), Verica Teofilović (Strauss Adriatic), Violeta Kovačević (MercatorS), Zoran Daljević (Atlantic Grupa), Dragan Ranisavljević (Gomex), Aleksandar Nedeljković (Mainstream), Vladimir Popović (Energize), Miloš Đukanović (Henkel), i mnogi drugi.

CFO konferencija 2023: CFO sa svrhom

Na konferenciji će najviše razgovora biti o tome koja je uloga CFO-a u strateškoj viziji kompanije i to kroz različite aspekte i trendove transformacije poslovanja, zatim o novinama u fiskalnoj politici kroz razgovor sa Ministarstvom finansija, ali i kako ugraditi ESG u budžet i finansijsko planiranje i koji makroekonomski trendovi nas očekuju. Na radionicama će biti reči o tome šta je važno kod M&A?; Kako do poreske optimizacije?; Najbolji put do uspešne digitalizacije, upravljanja podacima, cyber security rešenja; Kako da zelena energija bude isplativa?; Koje su najbolje prakse u planiranju i izveštavanju?; Kakva će biti potrebna struktura i koje kompetence tima za finansije u budućnosti?, i mnoge druge.

Učešće na konferenciji je otvoreno za sve zainteresovane a više o programu i uslovima učešća možete videti na sajtu Udruženja ( https://ufds.rs/cfo-konferencija-2023/ ).

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde