Crafter proslavio drugi rođendan

Foto: Crafter / Srđan Janjuš

Crafter, renomirani Do-It-Yourself brend koji nudi više od 50.000 proizvoda na 10.000 m2, obeležio je svoju drugu godinu poslovanja.

„Naša svrha je da pomognemo da svaki projekat izvedete do kraja na najprofesionalniji i najekonomičniji način. Ovde nećete pronaći samo proizvode vrhunskog kvaliteta, već i našu stručnost i posvećenost da vas podržimo u tome da vaša ideja postane realnost. Drugu godinu postojanja obeležila je podrška naših vernih kupaca i partnera i kontinuiran rast svih važnih parametara našeg poslovanja, na čemu smo jako zahvalni. Nastavićemo da rastemo u godinama koje dolaze uz ambiciju da otvorimo nove radnje i približimo se još većem broju kupaca”, izjavio je Nikola Bartulović, direktor Craftera.

Crafter je maloprodajni Do-It-Yourself lanac, u Beogradu, na adresi TC Zmaj, Autoput 18.  CRAFTER u svojoj ponudi ima brendova renomiranih proizvođača, ali i u usluge, poput iznajmljivanja alata, koje će svakom potrošaču i profesionalcu pomoći da svoj projekat izvede do kraja.

Objekat se prostire na više od 10.000 m2, zapošljava 100 radnika i ima 6 kasa. Među 50.000 proizvoda nalazi se sve od građevinskog materijala, alata i mašina, boja i lakova, opreme za kupatilo i kuhinju, sve za uživanje i rad u bašti, dekorisanje i opremanje doma.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde