Credit Agricole je od danas RBA banka

Redakcija
Redakcija
Bonitet.com
IzvorPromo

Poslednji članci iz ove rubrike

Od 2. septembra 2022. godine „Credi Agricole banka Srbija AD Novi Sad“ promenila je naziv u RBA banka a. d. Novi Sad.

Promena je izvršena u sklopu procesa pripajanja „Raiffeisen banci a. d. Beograd“, započetom u avgustu prošle godine potpisivanjem ugovora, dok se potpuna integracija očekuje do kraja drugog kvartala 2023. godine.

„U toku je intenzivan rad na obezbeđivanju što uspešnije integracije banaka i veoma smo zadovoljni onim što je do sada urađeno u cilju izgradnje velike, udružene banke“, izjavio je ovim povodom Zoran Petrović, predsednik Izvršnog odbora Raiffeisen banke.

„Promena naziva je još jedan korak bliže ka potpunom pripajanju i približavanju naše nove članice identitetu Raiffeisen brenda, a dugoročno gledano – ostvarenju cilja Raiffeisen grupacije o strateškom širenju poslovanja na ovom tržištu“.

Predsednik Izvršnog odbora RBA banke Petar Jovanović ističe da će banka nastaviti da građanima, poljoprivrednicima, malim i velikim kompanijama pruža uslugu visokog kvaliteta na koju su navikli.

Radujemo se što ćemo sredinom naredne godine, nakon pripajanja Raiffeisen banci, biti u mogućnosti da ponudimo klijentima širi spektar proizvoda i inovativniju uslugu kako bi kreirali još bolje korisničko iskustvo“ naglasio je Jovanović.

Preporučujemo

Pratite nas