Jedna osiguravajuća kuća u regionu nudi i plaćanje kriptovalutama

Redakcija
Redakcija
Bonitet.com

Poslednji članci iz ove rubrike

LAQO osiguranje, digitalni brend Croatia osiguranja koji deluje u sastavu Adris grupe, postao je prvo osiguranje u Hrvatskoj koje omogućuje plaćanje kriptovalutama, saopšteno je iz kompanije.

Opcija je uvedena u saradnji s fintech kompanijom Electrocoin, a za plaćanje će se moći koristiti čak 13 različitih kriptovaluta (bitcoin (BTC), bitcoin cash (BCH), ether (ETH), ripple (XRP), EOS, stellar lumen (XLM), DAI, tether (USDT), USDC, binance USD (busd), solana (SOL), dogecoin (DOGE) i litecoin (LTC)).

Vlasnici kriptovaluta tako na LAQO web-stranici mogu da digitalno kupe Obvezno i Kasko autoosiguranje, a plaćanje kriptovalutama odvija se kroz elektronski platni servis PayCek koji garantuje sigurnost kupcima.

‘LAQO je prvo osiguranje u Hrvatskoj koje je uvelo plaćanje kriptovalutama čime smo se još snažnije približili digitalnim korisnicima, nudeći im u potpunosti novo iskustvo kupovine. Kao digitalni brend osiguranja kontinuirano uvodimo inovacije kojima brinemo o zajednici u kojoj poslujemo i potičemo talas inovativnosti na celom tržištu’, poručila je Ana Zovko, direktorka Sektora za digitalni razvoj Croatia osiguranja.

Komentari

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime

Preporučujemo

Pratite nas