dm drogerie markt treći put ove godine povećao plate zaposlenima

Kompanija dm drogerie markt je tokom leta ove godine povećala bruto plate za 10 do 21 odsto svim zaposlenima.

Iz kompanije su da rekli da su time zaposlenima “pokazali da su oni glavni pokretači uspeha ovog drogerijskog lanca” i na taj način im je ujedno zahvalila na predanom radu i angažovanju.

Drogerijski lanac dm je od početka godine tri puta povećao bruto zarade zaposlenima. U januaru su plate povećane za osam odsto, nakon čega su tokom juna i jula plate za 1.500 zaposlenih u svim sektorima povećane od 10 do 21 odsto.

„Svesni vrednosti i uloge svakog našeg zaposlenog u uspehu kompanije, sproveli smo ovu odluku kako bismo im zahvalili na pruženom doprinosu i omogućili dodatnu podršku usled opšteg rasta cena na tržištu. Vođeni sloganom „Posao nadahnut životom“, nastavićemo da stvaramo harmonično radno okruženje za naš kolektiv trudeći se da negujemo pozitivne poslovne prakse i služimo kao primer odgovornog poslodavca“, istakla je Alexandra Olivera Korichi, direktorka dm Srbija i Severna Makedonija.

Kompanija je i ove godine proglašena za jednog od najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji, prema istraživanju „TalentX“, koje je sproveo portal Poslovi Infostud. Takođe, lanac dm je tokom protekle godine proglašen i za Najpoželjnijeg poslodavca u oblasti ritejla, u okviru istraživanja preferencija mladih, koje su sproveli Belgrade Youth Fair i Employer Branding Agency.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde