dm drogerie markt treći put ove godine povećao plate zaposlenima

Redakcija
Redakcija
Bonitet.com

Poslednji članci iz ove rubrike

Kompanija dm drogerie markt je tokom leta ove godine povećala bruto plate za 10 do 21 odsto svim zaposlenima.

Iz kompanije su da rekli da su time zaposlenima “pokazali da su oni glavni pokretači uspeha ovog drogerijskog lanca” i na taj način im je ujedno zahvalila na predanom radu i angažovanju.

Drogerijski lanac dm je od početka godine tri puta povećao bruto zarade zaposlenima. U januaru su plate povećane za osam odsto, nakon čega su tokom juna i jula plate za 1.500 zaposlenih u svim sektorima povećane od 10 do 21 odsto.

„Svesni vrednosti i uloge svakog našeg zaposlenog u uspehu kompanije, sproveli smo ovu odluku kako bismo im zahvalili na pruženom doprinosu i omogućili dodatnu podršku usled opšteg rasta cena na tržištu. Vođeni sloganom „Posao nadahnut životom“, nastavićemo da stvaramo harmonično radno okruženje za naš kolektiv trudeći se da negujemo pozitivne poslovne prakse i služimo kao primer odgovornog poslodavca“, istakla je Alexandra Olivera Korichi, direktorka dm Srbija i Severna Makedonija.

Kompanija je i ove godine proglašena za jednog od najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji, prema istraživanju „TalentX“, koje je sproveo portal Poslovi Infostud. Takođe, lanac dm je tokom protekle godine proglašen i za Najpoželjnijeg poslodavca u oblasti ritejla, u okviru istraživanja preferencija mladih, koje su sproveli Belgrade Youth Fair i Employer Branding Agency.

Komentari

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime

Preporučujemo

Pratite nas