Dva prestižna priznanja za CBRE

CBRE, najveća savetodavna kompanija u oblasti komercijalnih nekretnina na svetu, još jednom je potvrdila svoju lidersku poziciju osvojivši dva prestižna priznanja na ovogodišnjoj dodeli CRE Awards koja je održana u Budimpešti u organizaciji EuropaProperty, saopštila je kompanija.

Na manifestaciji na kojoj se nagrađuju najbolje kompanije, projekti i profesionalci iz zemalja centralne i istočne Evrope, CBRE South Eastern Europe izabrana je za:

  • Project Management Company of the Year – najbolju kompaniju u oblasti upravljanja projektima;
  • Agency of the Year –najbolju agenciju godine, nagrada koja objedinjuje rezultate Odeljenja za savetovanje i transakcije u oblasti poslovnog, maloprodajnog i logističkog prostora, kao i rezidencijalnih neporketnosti.

„Imajući u vidu da se ova priznanja dodeljuju na osnovu godišnjeg učinka i rezultata, predstavljaju dodatnu potvrdu našeg razvoja i posebno mi je drago što smo izabrani za najbolju kompaniju u dve veoma važne kategorije, čime smo utvrdili našu lidersku poziciju“, istakao je Boško Tomašević, generalni direktor kompanije CBRE South Eastern Europe (CBRE SEE).

O nagradama je odlučivao žiri sastavljen od više od 40 stručnjaka iz oblasti nekretnina, a CRE Awards priznanja koja se odnose na tržišta Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Albanije, Mađarske, Češke, Slovačke i Ukrajine, dodeljena su četvrti put.

„Kako se CRE Awards dodeljuju za tržište centralne i istočne Evrope, moram da napomenem da je ovo zajednički uspeh kancelarija CBRE SEE, CBRE Mađarska i CBRE Češka. Upravo ovakav zajednički nastup oslikava punu snagu kompanije CBRE i značaj sinergetskog pristupa koji pružamo našim klijentima“, napomenuo je Tomašević.

O CBRE Group

Vodeća svetska kompanija u oblasti nekretnina, CBRE Group, Inc., osnovala je 2018. godine, CBRE SEE – regionalnu kompaniju u punom vlasništvu, sa sedištem u Beogradu, Srbiji, kako bi pružila celokupan spektar savetodavnih usluga međunarodnim i domaćim klijentima u Jugoistočnoj Evropi. CBRE SEE se brzo razvio u vodeću kompaniju na tržištu i otvorio svoje kancelarije širom regiona: prvo u Sofiji, u Bugarskoj, krajem 2019. godine, zatim u Zagrebu, u Hrvatskoj, u aprilu 2021, a početkom 2022. godine kompanija je otvorila i kancelariju u Ljubljani, u Sloveniji. Preko svojih kancelarija,

CBRE SEE pokriva ključna tržišta uključujući: Srbiju, Bugarsku, Hrvatsku, Sloveniju, Crnu Goru, Severnu Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde