Erste Banka ima novu predsednicu Izvršnog odbora

Jasna Terzić, nakon svih neophodnih odobrenja Narodne Banke Srbije, biće imenovana na poziciju predsednice Izvršnog odbora Erste Banke od 1. juna. Slavko Carić, nakon blizu 15 godina uspešnog upravljanja poslovanjem Erste Banke, doneo je odluku da svoju karijeru nastavi izvan Erste Grupe, saopštila je banka.

Pored nove uloge predsednice Izvršnog odbora Erste Banke, Jasna Terzić će nastaviti da bude odgovorna za Sektor poslovanja sa stanovništvom, i privremeno će preuzeti odgovornost za tržište kapitala i poslovanje sa privredom, do imenovanja novog člana/članice za ovaj segment poslovanja.

Nakon završenog Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, sa specijalizacijom za međunarodne ekonomske odnose, Jasna Terzić je pre skoro tri decenije zakoračila u svet bankarstva. Od oktobra 2005. godine je članica Izvršnog odbora Erste Banke. U njenoj nadležnosti su poslovanje sa stanovništvom, malim preduzećima i preduzetnicima, marketing, ljudski resursi i upravljanje imovinom.

„Jasna Terzić je od samog početka vrlo posvećeno radila na modernizaciji bankarskih usluga i unapređenju odnosa sa klijentima. Njeno impresivno iskustvo, doprinos razvoju poslovanja naše banke u Srbiji, konstantna želja za učenjem i usavršavanjem, ali i energija koju poseduje, me uveravaju da će ona uspešno nastaviti da vodi Erste Banku“, izjavio je Ingo Blajer, predsednik Upravnog odbora Erste Banke a.d. Novi Sad i član Izvršnog odbora Erste Grupe.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde