Farmaceutska kompanija, a ‘digitalni šampion’

Komorski investicioni forum šest zemalja Zapadnog Balkana dodelio je u Skoplju nagrade najboljim privrednicima i kompanijama iz regiona.

Povod dodele nagrada bilo je pet godina od uspostavljanja zajedničkog regionalnog tržišta.

Od kompanija iz Srbije, na ovom forumu, bilo je nagrađeno tri, a jedna od njih je Salveo.

Salveo je farmaceutska kompanija koja je u Srbiji osnovana 2010. godine, a u Skoplju je dobila nagradu “Digitalni šampion na Zapadnom Balkanu”. Neki od brendova koje zastupa na našem tržištu su Prospan, Trachisan, Isla pastile, Merz Spezial, Contractubex, Alpecin i mnogi drugi.

Farmaceutska kompanija, a ‘digitalni šampion’

Farmaceutska kompanija, a ‘digitalni šampion’. Zašto?

Salveo jeste kompanija usmerena na pružanje visokokvalitetne usluge zastupanja stranih farmaceutskih kompanija na tržištima Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Poljske i Makedonije.

Ali njena vizija je da bude prepoznata kao pionir i lider u farmaceutskom sektoru.

Ono što nam digitalizacija pruža je dostupnost objedinjenog znanja i decentralizacija mogućnosti, obrazovanja i informacija, kažu u Salveu.

Zahvaljujući inovativnim digitalnim konceptima i relevantnim informacijama, aktivnosti koje sprovode podižu svest o važnosti očuvanja zdravlja svakog pojedinca, kao i zdravog načina života.

Novi trendovi u komunikaciji

Kompanija je kao pionir započela sa stvaranjem novih trendova u komunikaciji, razvijajući inovativnu B2B platformu – My Pharma Space. To je moderno dizajnirana, atraktivna mobilna aplikacija, jednostavna za upotrebu svakog člana farmaceutske zajednice. Nedavno je Salveo lansirao i Encephal App Stroop test, namenjen zdravstvenim profesionalcima. Uz ovaj relevantan i inovativan alat, Salveo tim veruje da može da podigne svest o važnosti dijagnoze minimalne hepatične encefalopatije, kao i da pomogne zdravstvenoj zajednici da unapredi brigu o pacijentu u svakodnevnom radu.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde