Flojd Mejveder hoće da investira u Crnu Goru

Foto: Pixabay / rcelis

Jedan od najboljih boksera svih vremena Flojd Mejveder stigao je u Crnu Goru, gde će, kako kaže, investirati u hotelski biznis.

Ovaj 47-godišnji Amerikanac nedavno je boravio u Izraelu, gde je izazvao brojne kontroverze podržavajući izraelsku vojsku tokom rata u Gazi, a sada je stigao u Crnu Goru.

Mejveder je za vikend boravio u Budvi, a kako je potvrdio za crnogorske Vijesti, namerava da investira u hotelijerstvo i turizam, kao i nekretninski biznis u Budvi.

U Crnu Goru je došao na poziv svojih partnera Jakova Zorje i Haima Mizrahija.

„Moji prijatelji ovde dolaze godinama i na njihov poziv došao sam da investiram. Trenutno radimo na različitim projektima, jer je Crna Gora neverovatno mesto“, rekao je Mejveder za „Vijesti“.

Mejveder je od 1996. do 2017. godine ostvario 50 pobeda iz isto toliko mečeva i osvojio 15 naslova u nekoliko kategorija, od super pero do velter kategorije, a mnogi ga smatraju najboljim bokserom u istoriji.

Nadimak mu je “The Money” , a posle uspešne sportske karijere on to i opravdava.

Ulaže u nekretnine gde je vlasnik dva oblakodera na Menhetnu, vlasnik je tima u NASCAR šampionatu, ima svoju agenciju za promociju boksa, ima nekoliko trening sala za boks u SAD i svetu i svoju fondaciju koja pomaže lokalnim zajednicama.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde