HBO dokumentarac o životu čuvenog Ričarda Brensona

Od 1. decembra u SAD, a četiri dana kasnije na HBO Max počinje emitovanje dokumentarca o čuvenom Ričardu Brensonu.

“Branson” sadrži četiri epizode o osnivaču Virgin Group koje će se u toku sledećeg meseca emitovati svakog četvrtka.

Režiser Kris Smit (koji je režirao i poznati Netflix-ov dokumentarac “Tiger King”) vodi gledaoce na intimno 70-godišnje putovanje kroz Brensonov život, od njegovog detinjstva kao sina živahne, jake majke, do njegove ljubavi prema avanturama i hrabrih potraga koje su brend Virgin stavile na mapu svetskog biznisa.

Ričardovi prijatelji, članovi porodice i poslovni saradnici u filmu dele svoje priče o njemu, uz mnoštvo retkih arhivskih snimaka. Dokumentarac otkriva Brensona kao čoveka koji ne prestaje da pomera lične i profesionalne granice, nemilosrdnog optimistu, tvrdoglavog biznismena, odanog porodičnog čoveka.

“Uvek sam verovao da život nije protraćen ako si mnogo naučio i podelio to s drugima, upravo zbog toga sam bio toliko uzbuđen što sam prihvatio Krisov poziv da napravim ovu seriju. Serija je uhvatila vrhunske trenutke mog života – ne prećutkujući izazove, neprospavane noći, trenutke intenzivnog straha, slomljenog srca i dane u kojima se sve činilo nemogućim”, napisao je povodom dokumentarca Brenson na svom blogu na sajtu kompanije.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde