Kostić ulaže 6,5 miliona evra u obnovu hotela u Sloveniji

MK Group, u vlasništvu biznismena Miodraga Kostića, uložiće 6,5 miliona evra u obnovu svog hotela Kempinski Palace Portorož u Sloveniji.

Ove godine 3,5 miliona evra biće uloženo u obnovu 78 soba, za šta se očekuje da će biti završeno do kasnog proleća. Sobe će biti potpuno redizajnirane u minimalističkom, modernom stilu, a poseban naglasak biće na opremi i IT infrastrukturi. Konferencijski centar će biti adaptiran kako bi odgovorio na potrebe savremenih multimedijalnih sastanaka. Wellness zona i fitnes sala će takođe biti redizajnirane i proširene, navode u vesti objavljenoj na kompanijskoj stranici MK Group.

U naredne dve godine MK Grupa će uložiti dodatnih 3 miliona evra u renoviranje ostatka hotela.

„Renoviranje hotela ima za cilj još veće poboljšanje kvaliteta usluge i sadržaja kako bismo osigurali maksimalno zadovoljstvo naših gostiju“, kaže Kai Behrens, generalni direktor Kempinski Palace Portorož. Hotel je prošle godine proglašen za najbolji u Sloveniji, a nedavno je dobio i priznanje za „Najbolji hotel za sastanke“. „I uz brojna priznanja nastavljamo da ulažemo jer želimo da budemo najbolji ne samo u Sloveniji već́ i u širem regionu, a renoviranje nam to omogućava. Zadovoljni smo što i MK Grupa vidi isti potencijal za dalji rast i širenje poslovanja”, izjavio je Behrens.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde