Skarlet Johanson lansira svoj brend kozmetičkih proizvoda

Redakcija
Redakcija
Bonitet.com

Poslednji članci iz ove rubrike

Glumica Skarlet Johanson pokrenula je svoju kozmetičku robnu marku pod imenom The Outset.

Ovo je glumica najavila još u junu prošle godine, ali ove nedelje pokrenuta je Instagram stranica brenda, kao i web sajt. Linija proizvoda usredsređena je na ekološki prihvatljive sastojke na bazi biljaka.

„Bila sam zaštitno lice nekoliko luksuznih brendova tokom svoje karijere, i sva su ta iskustva bila zaista divna“, napisala je Johansonova u jednom postu, pominjući saradnju sa brendovima kao što su L’Oreal, Louis Vuitton, Dolce & Gabbana i drugima. 

„Ali — kako da ovo kažem? Pretpostavljam da sam se uvek osećala kao da igram lik u tim kampanjama, i kako sam evoluirala, želela sam da stvorim i predstavljam brend koji mi je veran,” rekla je Johanson, prenosi Forbes. 

Kako prenosi list, Johanson će biti predsednik kompanije, a izvršna direktorka biće suosnivačica Kejt Foster, koja je poznata kao osnivačica SwearBy, digitalnog sajta fokusiranog na preporuke proizvoda ‘od usta do usta’.

Skarlet Johanson i Najafi Companies

Jedan od investitora The Outset, kako piše Forbes, spominje se Najafi Companies, privatna investiciona firma sa sedištem u Feniksu koju je osnovao Jam Najafi. Pored toga što je delimični vlasnik NBA tima iz Feniksa, Najafi u svom portfoliju ima niz lifestyle brendova koji su osnovali slavne ličnosti. WWD je prošle godine objavio da je Najafi uložio između 5 i 10 miliona dolara za finansiranje lansiranja The Outset-a. 

Johanson se tako pridružuje dugačkoj listi zvezda sa kozmetičkim brendovima. Rijana, Džesika Alba, Gvinet Paltrou i Dženifer Lopez već imaju svoje kozmetičke linije, od kojih sve naglasak na čiste sastojke, jednostavnost, pristupačnost i inkluzivnost. 

Preporučujemo

Pratite nas