Lakše do realizacije novih biznis ideja

Za uspešan samostalni biznis nisu dovoljni samo znanje i preduzetnički duh, iako to predstavlja glavne preduslove za dobar početak. Kada posao krene i počne da donosi prve uspehe i plodove rada, iskusni biznismeni se ne „odmaraju na lovorikama”, jer znaju da u dobro preduzeće treba neprestano ulagati. Ne radi se tu uvek samo o novcu. Potrebno je konstantno razmišljati korak unapred i, u džepu, imati spremne nove biznis ideje koje će očuvati uspešan biznis ili ga dodatno razvijati. To je zaista mnogo lakše reći nego uraditi, posebno kada je reč o mikro, malim ili srednjim preduzećima, jer se oni u današnje vreme suočavaju sa sve većim izazovima u poslovanju, uz mnogo stresnih situacija.

Kako bi podstakla rađanje novih ideja i olakšala njihovu uspešnu realizaciju, Addiko banka je u sklopu svoje osnovne strategije, a to je digitalizacija bankarskih usluga, kao vid podrške za mikro, mala ili srednja preduzeća kreirala alat koji olakšava svako biznis planiranje. Od nedavno je na web sajtu ove banke moguće podneti zahtev za kredit za samo jedan minut i to bez dostavljanja finansijske dokumentacije.

Po rečima Maje Arsin, direktora Odeljenja za poslovnu podršku Addiko banke, klijenti koji se opredele za ovu mogućnost dobiće personalizovanu preliminarnu ponudu za kredite za obrtna sredstva, revolving ili dozvoljeno prekoračenje, kao i činidbene garancije ili obavezujuća pisma o nameri, u samo tri jednostavna koraka – unosom matičnog broja firme, adrese elektronske pošte i kontakt telefona.

„Zahtev za dodatna sredstva se može podneti u svakom trenutku bez odlaska u banku, a ponuda je prilagođena svakom klijentu po njegovoj meri koje je ključno za uspešno poslovanje svakog preduzeća”, objašnjava Arsin.

Pomoću dobrih zamisli svaki izazov postaje prilika za nove poslovne pobede. Addiko banka je u potpunosti razumela koliko je sektor mikro, malih i srednjih preduzeća značajan za celokupnu privredu i zato želi da motiviše ovu grupu klijenata, kako bi i u vremenima koja slede sačuvala entuzijazam za stalnim unapređivanjem već postojećeg posla novim idejama koje biznis znače.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde