Više
  - Reklama -

  LinkedIn Marketplace: Mesto za frilensere

  Još članaka iz ove rubrike

  LinkedIn već neko vreme razvija servis koji bi trebalo da povezuje osobe i kompanije koje traže usluge poput dizajna, razvoja softvera i slično, sa frilenserima koji nude tu usluge

  Poslovna društvena mreža u vlasništvu Microsofta, LinkedIn u drugoj polovini godine namerava da pokrene novi servis koji će biti namenjen frilenserima koji će uskoro preko ovog servisa moći lakše da se povezuju sa osobama i firmama koje traže poslove usluge frilensera, prenosi Nova.rs.

  Sa novim servisom LinkedIn Marketplace u kompaniji očekuju porast broja korisnika, ali i nove izvore prihoda na tržištu koje je u konstantnom rastu i koje je dobilo novi zamah sa pandemijom koronavirusa.

  Sajt “Information” navodi da je platforma za frilensere samo deo većeg plana LinkedIna koji uključuje digitalni novčanik u koji će korisnici moći da uplaćuju novac i iz njega plaćaju frilenserima, ai i veće ulaganje u sadržaj. Za sadržaj koji bi objavljivali profesionalci poput pisaca, konsultanata ili preduzetnika, korisnici bi morali da plaćaju pretplatu ili bi dobili mogućnost plaćanja dobrovoljnih naknada, kao znak podrške za njihov rad.

  - Reklama -spot_img

  Preporučujemo