Montenegro Sotheby’s Realty ponovo izabran za najboljeg agenta i najbolji web sajt za nekretnine u Crnoj Gori

Foto: International Property Awards

Montenegro Sotheby’s Realty je crnogorska kancelarija prestižnog globalnog brenda iz porodice Sotheby’s i nadmetaće se za prestižnu nagradu The Best in Europe i to sa najboljim profesionalcima iz oblasti nekretnina za evropski region. Drugu godinu zaredom uživa vodeća svetska priznanja u svetu nekretnina te je i ponosni vlasnik International Property Award-a za 2021/2022. godinu.

Ovo priznanje stiže od svetske akreditacione kuće „International Property Awards“ kao znak izvrsnosti za profesionalce u oblasti nekretnina.

Žiri International Property Awards-a i ove godine je dodelio priznanje za najbolje u kategoriji Best Real Estate Single Office Montenegro za 2023/2024 i svih 5* za Montenegro Sotheby’s Realty. Takođe, web sajt www.sothebysrealty.me nastavlja tradiciju dobitnika nagrade kao najbolji u kategoriji Real Estate Agency Web Page.

Priznanje je bilo uručeno Montenegro Sotheby’s Realty-u na svečanoj ceremoniji European Property Awards održanoj u Londonu 27. juna 2023. godine u hotelu London Marriot Park Lane.

Montenegro Sotheby’s Realty ponovo izabran za najboljeg agenta i najbolji web sajt za nekretnine u Crnoj Gori

International Property Awards nagrade dodeljuje se još od 1993. godine u 45 različitih kategorija podeljenih u regione: Arabija, Evropa, Afrika, Kanada, Centralna i Južna Amerika, Karibi, SAD, Velika Britanija i azijskopacifičku regija.

Proces ocenjivanja sprovodi nezavisni panel od 80 eksperata iz sektora nekretnina kojim predsedavaju Lord Caithness, Lord Best i Lord Waverley, članovi Doma Lordova Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva.

Nagrade International Property Awards slave izvrsnost i inovacije u globajnoj industriji nekretninama, okupljajući vodeće profesionalce i kompanije iz celog sveta. Izuzetna dotignuca Montenegro Sotheby’s Realty-a u željenim kategorijama pokazuju posvećenost pružanju tržišne stručnosti, izanredne korisničke usluge te i sofisticiranog digitalnog iskustva svojim klijentima .

Sa nepokolebljivim fokusom na podizanju standarda u pružanju usluga u oblasti nekretnina, Montenegro Sotheby’s Realty postavlja visoke lestivice za ovu industriju. Ovo najnovije priznanje potvrđuje poziciju kompanije kao lidera na crnogorskom tržištu luksuznih nekretnina.

Hunter Milborne, partner u crnogorskoj kancelariji Sotheby’s Realty-ja se zahvalio International Property Awards-u koji su ovom nagradom još jednom učvrstili poziciju kompanije kako na domaćem tako i na evropskom tržištu. Milborne je poznatiji na globalnoj sceni kao “Dean of Condos“ zbog prodaje više od 100.000 jedinica u svojoj 25. godina aktivnoj karijeri rada sa nekretninama.

Posebnu zahvalnost Milborne je uputio Montenegro SIR timu te i strateškim klijentima bez kojih se kontinuirani rezultati ne bi mogli ni ostvariti.

Niko Laković, lokalni partner i izvršni direktor u crnogorskoj kancelariji Sotheby’s Realty-ja ovo priznanje doživljava kao rezultat stalnog fokusa, globalnih standarda primenjenih na lokalnom terenu te i odlićnih poznavanja prilika i rezultata na našem tržištu o čemu najbolje govori strateška saradnja sa najozbiljnim projektima u zemlji, kao što je Porto Montenegro. Kao najbolja agencija za nekretnine u klasi u Crnoj Gori, dostignuća Montenergo SIR na International Property Awards-u ućvršćuju nasu poziciju pouzdanog partnera za kupce, prodavce te i investitore u regionu.  

O kompaniji:

Sotheby’s Realty je vodeća kompanija globalno iz oblasti prodaje luksuznih rezidencijalnih nekretnina.

Naše kancelarije se nalaze u 75 zemalja, sa više od 24.000 profesionalaca što nekretninama iz Crne Gore daje “reach“ koji dosad nije postojao na ovim prostorima.

Deo smo globalnog brenda Sotheby’s koji postoji od 1744. i najstarija je kompanija na Londonskoj berzi.

Kancelarije Montenegro Sotheby’s Realty nalaze se u u okviru prestižne marine Porto Montenegro.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde