Nova investicija: Gradi se druga faza ritejl parka STOP SHOP Subotica

Foto: CPI Property Group

Uzbudljive vesti stižu iz kompanije CPI Property Group, jednog od najvećih investitora u segmentu komercijalnih nekretnina u Evropi, a koja u Srbiji ima najveći lanac ritejl parkova – STOP SHOP, na čak 14 lokacija. Sa ponosom najavljujemo početak druge faze razvoja ritejl parka STOP SHOP Subotica, koja će doneti nove mogućnosti za lokalnu zajednicu u ovom gradu.

„Ova investicija još jednom na divan način naglašava našu posvećenost pružanju vrhunskog retail iskustva, kao i neizostavne podrške lokalnoj ekonomiji“, izjavila je Maja Marić, Country Manager Operations Serbia.

Nova investicija: Gradi se druga faza ritejl parka STOP SHOP Subotica
Maja Marić, Foto: CPI Property Group

„STOP SHOP Subotica je nezaobilazna destinacija za kupovinu, zabavu i slobodno vreme, a sa drugom fazom koja će doneti čak 5.650 m2 komercijalnog prostora i čak 13 novih brendova, sa ponosom mogu reći da ćemo u našem portfoliju imati jedan od najvećih ritejl parkova u zemlji,” kaže Marić.

Nova faza donosi ne samo proširenje prostora za kupovinu, već i dodatne sadržaje koji će dodatno obogatiti iskustvo naših posetilaca. Završetak radova i svečano otvaranje 2. faze očekujemo krajem 2024. godine.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde