Više
  - Reklama -

  Novi direktor Aerodroma Crne Gore biće Makedonac

  Još članaka iz ove rubrike

  Za novog izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore izabran je Goran Jandreoski, kandidat iz Makedonije, sa, kako je saopšteno iz kompanije, bogatim radnim iskustvom u vazduhoplovstvu.

  “Komisija, koju su činili članovi Odbora direktora Aerodroma i predstavnik Ministarstva kapitalnih investicija, izabrali su Jandreoskog nakon završenog konkursa i intervjua, a na osnovu njegove bogate profesionalne biografije”, navodi se u saopštenju kompanije.

  Jandreoski je bio direktor Agencije za civilno vazduhoplovstvo u Makedoniji, kao i na visokim rukovodećim pozicijama na aerodromu u Skoplju.

  “Diplomirani je inžinjer elektrotehnike, ima diplomu iz menadžmenta civilnog vazduhoplovstva iz Singapura, kao i diplomu iz vazduhoplovstva MBA Aviation graduate na Univerzitetu Dunav Krems”, kazali su iz Aerodroma.

  Jandreoski je tokom intervjua kao prioritete svog angažmana naveo sertifikaciju aerodroma, optimizaciju troškova preduzeća i tehničko unapređenje obe vazdušne luke.

  Aerodromi Crne Gore su raspisali krajem maja javni konkurs za izbor izvršnog direktora, a kako je tada navedeno pravo prijavljivanja imali su i državljani drugih država u skladu sa zakonom.

  Odgovori

  Molimo unesite svoj komentar!
  Ovde unesite svoje ime

  - Reklama -spot_img

  Preporučujemo