Novi mandat Upravi Mercatora

Nadzorni odbor Mercator Grupe potvrdio je novi mandat Upravi Mercatora. Tomislav Čizmić, kao predsednik Uprave, kao i Draga Cukjati i Igor Mamuza, kao članovi Uprave, ostaju na svojim pozicijama u narednom četvorogodišnjem mandatu. 

Fabris Peruško, član nadzornog odbora Mercatora i član uprave i izvršni direktor Fortenova grupe, rekao je da je novim mandatom uprave Mercatora osiguran kontinuitet upravljanja i stabilnost Mercatora. „Prelaskom u Fortenova, Mercator je postao deo najveće maloprodajne mreže u regiji, koja će i dalje raditi u interesu zaposlenih i dobavljača, a posebno kupaca“. 

„U ime Upravnog odbora želim da se zahvalim gospodinu Perušku i celom Nadzornom odboru na ukazanom poverenju. Fortenova i Mercator započinju novi investicioni ciklus, koji će osigurati dalji uspešan razvoj Mercatora, a na taj način i dobavljača. Nova ulaganja će biti namenjena prvenstveno izgradnji novog distributivnog centra u Ljubljani, obnovi i proširenju prodajne mreže i digitalizaciji poslovanja. Nova ulaganja će imati pozitivan uticaj i na poslovnu efikasnost Mercatora „, rekao je Tomislav Čizmić, predsednik Uprave Mercatora.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde