Od problema do ideje za biznis

Kada se prilikom kupovine stana Miša Lazović sreo sa svim problemima koje tradicionalni proces kreditiranja za kupovinu nekretnine nosi sa sobom, nije znao da će mu to dati ideju za biznis. 

Iz želje da to iskustvo poboljša za sve svoje sugrađane, osnovao je platformu Kredium, gde bez odlaska u banku svi građani Srbije mogu dobiti najbolju ponudu za kredit brzo, lako i potpuno besplatno. 

“Kredium je sa radom krenuo krajem 2020. godine i od tada aktivno povezuje veliki broj korisnika sa bankama radi dobijanja najbolje opcije za kredit. Kreditni savetnici u Krediumu imaju zadatak da pronađu najbolje ponude, uporede uslove kreditiranja i ultimativno klijentu obezbede najpovoljniju opciju za kredit,” objašnjava Lazović i napominje da su usluge Krediuma za klijente u potpunosti besplatne.

Tim kreditnih savetnika predvode Bojana Šarović i Marko Matić koji su u svojoj petnaestogodišnjoj karijeri realizovali preko 5.000 kredita u vrednosti od preko 50 miliona evra. 

“Tradicionalni način dobijanja ponude i odobrenja kredita iziskuje vreme i mnogo energije klijenta. Pored toga što se mora  ići u banku nekoliko puta, klijenti sami radite analizu troškova, procenu kamatne stope i tumačenje različitih uslova, što ume biti umarajuće i vrlo stresno. Kredium rešava sve ove problem,” kaže Bojana Šarović.

Građani za ovu uslugu mogu aplicirati putem platforme kredium.rs, a za one koje voli sastanke uživo tu si i kancelarije u Beogradu i Nišu, a kako najavljuju uskoro će sa radom početi i kancelarija u Novom Sadu. 

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde