Otvoren AFI City Zmaj – novi poslovni park

Foto: AFI Europe Serbia

U Beogradu je svečano otvoren AFI City Zmaj – novi poslovni park, dizajniran za mlade, dinamične kompanije i razvijen da zadovolji sve potrebe svojih budućih zakupaca.

Ovo je novi projekat investitora na beogradskom i regionalnom tržištu nekretnina, kompanije AFI Europe Serbia, koja je radila objekte poput stambeno-poslovnog kompleksa Skyline, Bussines Garden-a i Airport City-a.

AFI City Zmaj će biti veoma prilagodljiv budućim promenama u pogledu savremenog poslovnog prostora, kao i potrebama mladih i visoko efikasnih međunarodnih i domaćih kompanija, koje uvek teže da budu korak ispred.

Otvoren AFI City Zmaj – novi poslovni park

„Lokacija, lokacija, lokacija – ovo je najpoznatije pravilo u sferi nekretnina, ali mi smo prepoznali da generacija Z traži više. Oni žele mesto za poslovanje koje je udobno i nudi mnoge prednosti, fokusirajući se na filozofiju održivosti i ekologije u svakom smislu. A AFI City Zmaj ima sve”, izjavio je CEO AFI Europe Serbia Adir El Al.

Sve podrazumeva: punjače za električna vozila, ekološke materijale, energetsku efikasnost grejanja i hlađenja, smanjenu potrošnju vode, ali i dodatne sadržaje koji su smešteni oko stogodisnjeg i planski očuvanog drvoreda platana. Ovaj projekat AFI Europe Serbia nosi LEED GOLD sertifikat.

Nakon završene prve faze izgradnje, 30.000 kvadratnih metara funkcionalnog prostora raspoređenog u dve zgrade sa po pet spratova, više od 400 parking mesta i dodatnim sadržajima poput teretane na otvorenom, kreativnog kutka, šaha i stonog tenisa na otvorenom, na raspolaganju su budućim zakupcima.

Izgradnja novog poslovnog parka AFI City Zmaj planirana je u dve glavne faze koje obuhvataju ukupno 15 objekata, sa dve stotine hiljada kvadratnih metara izgrađene površine.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde