Ovo je 10 najboljih LinkedIn profila za 2023.

“Primetno je da na našem tržištu nedostaje aktivnih stvaralaca. Možda nas ima manje, a možda se takav tip marketinga kroz sadržaj doživljava budalastim”, rekao nam je Danijel Milošević, novosadski kopirajter i autor stranice Demotivacija, koja se našla u prošlogodišnjem izboru za najbolje stranice na LinkedIn-u.

Za listu najboljih LinkedIn profila zato smo ove godine konsultovali dva stvaraoca. Pomenutog Danijela i Gorana Jankuloskog, menadžment partnera u marketinškoj kući “Žiška”. Naša dva ‘laureata’ iz 2022. godine izabrali su deset onih koje treba pohvaliti za trud u ovoj godini i svemu što čine za ovu ‘našu’ poslovnu mrežu.

Lista je poređana nasumično. Nema pobednika, svi su pobednici.  

Lista najboljih LinkedIn profila za 2023.

Aleksandra Vuksanović Kurtović (profil)

“Aleksandra Vuksanović Kurtović ima vrlo staložen i sadržajan niz objava. Svaka sadrži dobar proces, praktičan savet ili uvid u menadžment, liderstvo, pregovaranje i srodnu tematiku. Često sačuvam njene objave.”

Tehnološki kombinat (profil)

“Tehnološki kombinat ima nešto što mnoge IT firme pokušavaju da postignu, a to je da developer piše developerima. I to na njima razumljivom jeziku, kroz duh srpske kulture i uz inženjerski humor. Fantastična kombinacija. Ne razumem baš sve što objave, treba guglanja ali isplati se.”

Jon-Vilem Dokhejr (profil)

“Direktor Delhaize Srbija se aktivirio i dosta često postuje na ovoj mreži. Čista i neukaljana verzija u odnosu na uobičajne profile domaćih direktora. On mi je primer kada pokušavam da objasnim nekom CEO-u zašto treba da se aktivira na LinkedIn-u, ukažem na njega kao pozitivan primer.”

Višnja Željeznak (profil)

“Višnjih profil rado pratim jer objavljuje konzistentno i stručno na vrlo bitne teme, a to su pisanje sadržaja za veb stranice i edukacijski biznis. To radi u formi teksta i videa naizmenično te uvek ima dinamike.”

Rade Rakočević (profil)

“Radeta Rakočevića pratim jer deli uvide u svet investiranja i podiže finansijsku pismenost. Počeo sam sa investiranjem zbog njegovih objava i pratim sve što objavi. (čuveno zvonce na Linkedinu)”

Hunch (profil)

“Hunch je tehnološka kompanija, a njihov pristup je specifičan. Ono što je razlika u odnosu na ostale je to što ceo njihov marketing tim postavlja cool stvari na LinkedIn, i to rade veoma koordinirano.”

Dragan Petrić (profil)

“Dragan je iz susedstva i možda je nekome previše sirov, ali ja to volim. Ima u njegovim objavama velika doza realnog i ljudskog. Ne slažem se sa svime, ali ni u životu ne volim eho sobe. Kupio me je kada je i sam napisao kako mu je život bolji otkad je digao ruke od toga ko šta misli, uz prigodne psovke.”

Darko Dražović (profil)

“On je malo influenser, malo nije. Svakako privlači veliku pažnju, naročito IT sveta. Iako se ponekad bavi i mršavljanjem, njegovi postovi donose mnogo ‘lajkova’ i komentara.”

Nemanja Čedomirović (profil)

“Dugačka biografija u IT svetu, a od pre nekoliko godina je suosnivač agencije Growit Agile. Poznat je po tome što govori o teškim stvarima u IT industriji, pa pokreće diskusije, blogove, a sada i podkast, gde dovodi ljude koji su ‘opinion mejkeri’.”

Hooloovoo (profil)

“Njihov Linkedin nastup je u kategoriji za sebe. Retko transparentna kompanija i svetli primer kako su usklađena dela sa rečima.”

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde