Producentska kuća bračnog para Obama potpisala ugovor sa Amazonom

Higher Ground , producentska kompanija bivšeg predsednika SAD Baraka Obame i njegove supruge Mišel, potpisala je ekskluzivni višegodišnji ugovor sa kompanijom Audible koja je u vlasništvu Amazona.

Audible se bavi audio knjigama i podkastima, a finansijski aspekti i na koliko godina je potpisan ugovor nisu saopšteni. Bračni par Obama prethodni ugovor imao je sa kompanijom Spotify, a okončan je u aprilu, prenosi CNN.

 „Radujem se partnerstvu sa njima kako bismo ispričali priče koje ne samo da zabavljaju već i inspirišu“, rekao je bivši predsednik u izjavi za medije, a Prva dama je dodala da „ne postoji niko s kim bismo radije pisali naše sledeće poglavlje nego Audible“.

Dogovor je samo jedan deo Obaminog kontinuiranog angažmana u industriji zabave nakon što je napustio Belu kuću 2017.

Higher Ground ima ekskluzivni produkcijski ugovor sa Netflix-om, gde ide njihov dokumentarac nagrađen Oskarom  „Američka fabrika“ – o kineskoj kompaniji koja otvara fabriku u Ohaju.

Što se tiče audio poduhvata, Higher Ground je proizveo podkaste kao što su „Renegades: Born in the USA“ – koji je skup razgovora između bivšeg predsednika i rok zvezde Brusa Springstina – i „The Michelle Obama Podcast“ – koji je i dalje najslušaniji na Spotify Original-u.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

1 KOMENTAR

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde