Više

  Sve više biznismena posećuje astrologe: Teška vremena ili poslovan potez?

  PRATITE NAS

  Poslednji članci iz ove rubrike

  Pre dva meseca na našem sajtu mogli ste da pročitate o bračnom paru Login, veoma uspešnim i bogatim Slovencima koji su izjavili da nikada ni jednu poslovnu odluku nisu doneli, a da se prethodno nisu konsultovali sa astrologom.

  Iako vi možda niste zainteresovani za usluge astrologa, činjenica je da milioni vaših savremenika jesu i to iz poslovnog sveta.

  Kako gore, tako i dole

  „Kako gore, tako i dole“ mogao bi se opisati osnovni princip astrologije. U prevodu – planete u našem solarnom sistemu zapravo su ogledalo svega što se dešava ovde na Zemlji među ljudima i imaju izuzetno jak uticaj formirajući jaka energetska polja kojima se ne može odoleti. Pa tako, kretanja planeta i njihovi međusobni odnosi utiču na ovozemaljska kretanja i mogu se i predvideti. Mogu, ali to je svakako znanje i povlastica vrhunskih astrologa koji ovu nauku dobro poznaju.

  Teška vremena

  „Teška su vremena“, ništa novo, i čini se da su ljudi više nego ikada u potrazi za podrškom i pomoći. Nije preterano reći da je poslednjih 50 godina potraga za astrološkim konsultacijama među poslovnim ljudima uvećana više puta. Postala je svakodnevica da vlasnici malih, srednjih preduzeća, multinacionalnih kompanija, milioneri, milijarderi ne povlače bitne poslovne poteze, a da prethodno ne „pitaju zvezde“. Tu nastupaju astrolozi koji u fiokama kao poslovne tajne čuvaju natalne karte i godišnje horoskope svojih klijenata i tumače ih u zavisnosti od njihovih trenutnih potreba.

  Astrolog Vinaj Bajrangi, Indijac poznat po saradnji sa poslovnim svetom, u intervjuu za The Week kaže da se poslovne prilike mogu predvideti i proceniti mogućnosti. Ono što je bitno za analizu iz natalnih karti je analiza desete, sedme, šeste, druge i dvanaeste kuće. „Nema horoskopskog znaka koji je predodređen za uspeh u poslu. Samo, postoje predispozicije koje se mogu pročitati u položajima planeta i ne podrazumevaju uspeh. Možda ste „potentni“ za uspeh u poslu, ali niste uspešni. Razlog je što niste na vreme počeli da negujete tu svoju stranu i niste imali podršku. Potreban vam je iskusan astrolog koji će proučiti vaš slučaj i predvideti događaje“, piše Bajrangi.

  Koliko astrolog može da pomogne u poslu?

  (na sledećoj strani)

  Odgovori

  Molimo unesite svoj komentar!
  Ovde unesite svoje ime

  - Reklama -spot_img

  Preporučujemo