Visa imenovala novog direktora marketinga za Centralnu i Istočnu Evropu, Bliski istok i Afriku

Foto: Visa

Kompanija Visa objavila je imenovanje Tareka Abdala za višeg potpredsednika i glavnog direktora marketinga za Centralnu i Istočnu Evropu, Bliski istok i Afriku (CEMEA). Tarek je ovu funkciju počeo da obavlja  2. maja u Dubaiju.

Predvođen Frankom Kuperom III, globalnim direktorom marketinga u kompaniji Visa, Tarek će raditi na proširenju i uvećanju njenog prisustva širom CEMEA regiona, i to kroz promociju Visa proizvoda, usluga i rešenja, pomažući jačanje brenda kroz kampanje i aktivacije, i donoseći vrednost putem globalnih sponzorstava.

“Tarek se pridružuje kompaniji Visa u vrlo uzbudljivom trenutku, kada su klijenti angažovaniji nego ikad i povezani sa nama, kao brendom i suštinskim provajderom usluga, koji omogućava i osnažuje njihov svakodnevni život i poslovanje“, rekao je Endru Tore, regionalni predsednik kompanije Visa za CEMEA region.

Tarek donosi bogato iskustvo stečeno tokom više od dve decenije, na poziciji generalnog direktora TikTok-a za Bliski istok, Afriku i Južnu Aziju, tokom koje je uspešno vodio timove u devet regionalnih kancelarija, obezbeđujući rast korisnika, profitabilnost i ciljeve komercijalizacije platforme dinamičnom mešavinom sadržaja, marketinga i partnerstava.

Pre toga, Tarek je 10 godina radio u Google kompaniji, dospevši do uloge regionalnog direktora marketinga, a vodeći timove na tržištima u razvoju u Evropi, na Bliskom istoku i u Africi.

“Srećan sam što se pridružujem kompaniji Visa, svetskom lideru digitalnih plaćanja i jednom od brendova sa najviše poverenja“, rekao je Tarek, “Radujem se što ću učestvovati u ostvarenju ciljeva kompanije i podržati sve ljude da na najbolji način plate i budu plaćeni”.

Tarek ima MBA diplomu Sheffield Business škole, postdiplomske studije završio je na International Advertising Association i poseduje diplomu sa najvišim odlikama Američkog Univerziteta u Kairu. Oženjen je, otac dvoje dece, strastveni je čitalac, putnik i ljubitelj moto trka.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde