Vlastimir Vuković još četiri godine na čelu NLB Komercijalne banke

Redakcija
Redakcija
Bonitet.com

Poslednji članci iz ove rubrike

Nakon saglasnosti Narodne banke Srbije, Vlastimir Vuković i Dejan Janjatović po drugi put su zvanično izabrani za predsednika i zamenika predsednika Izvršnog odbora NLB Komercijalne banke, sistemske banke na tržištu Srbije i članice najveće regionalne finansijske grupacije NLB Grupe

Nov mandat u trajanju od četiri godine poveren im je na osnovu višedecenijskog iskustva, znanja i ekspertize – čvrstih temelja na kojima su, nakon jednog od najsloženijih i najuspešnijih integracionih procesa ikada sprovedenih u regionu, NLB i Komercijalna banka krajem aprila spojene u NLB Komercijalnu banku, navodi se u saopštenju.

Vlastimiru, Dejanu i celoj ekipi čestitam na dosadašnjem uspehu, koji je snažna motivacija za čitavu NLB porodicu, a pre svega, čestitam im na novom mandatu. Siguran sam da ćemo uskoro ponovo moći sa ponosom da se radujemo novim dostignućima,“ rekao je Blaž Brodnjak, CEO NLB d.d, koja je na čelu NLB Grupe.

Vlastimir Vuković i Dejan Janjatović, za predsednika i zamenika predsednika Izvršnog odbora Komercijalne banke imenovani su nakon akvizicije ove banke od strane NLB, početkom 2021. godine, kako bi upravljali jednim od najzahtevnijih procesa u srpskom finansijskom sektoru, ali i šire – integracijom Komercijalne banke sa NLB Bankom. Iskustvo i ekspertizu za složen proces spajanja različitih sistema, poslovnih kultura i vrednosti, ali i najboljih poslovnih praksi i rešenja za klijente obe banke, sticali su tokom više od dve decenije rada u finansijskom i bankarskom sektoru.

Njihov prvi mandat ostaće upamćen ne samo po jednom od najuspešnijih bankarskih spajanja ikada sprovedenih u regionu, već i po istorijskim poslovnim rezultatima, kao i brojnim inicijativama u pravcu održivog poslovanja, ali i održivije budućnosti čitavog tržišta, kojima je nova NLB Komercijalna banka potvrdila sistemsku ulogu u Srbiji, navodi se.

Komentari

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime

Preporučujemo

Pratite nas