Algotech Srbija ima novog direktora

Kompanija Algotech Srbija imenovala je Vasu Šegrta za novog generalnog direktora. On će na ovoj funkciji zameniti osnivača kompanije Aleksandra Bakoča.

U okviru ambicioznih planova regionalnog širenja, Aleksandar Bakoč će preuzeti ulogu predsednika Borda direktora i nadgledaće poslovanje direktora svih Algotech kompanija u region, objavila je kompanija na svojoj LinkedIn stranici.

„Veoma sam počastvovan što sam preuzeo ulogu generalnog direktora Algoteha u Srbiji. Želim da se zahvalim vlasnicima Aleksandru i Goranu Bakoču što su verovali u mene i radujem se što ću pomoći da naša kompanija raste. Svi se radujemo širenju na nova tržišta, posebno na region EMEA, nudeći nove, još inovativnije usluge, ” rekao je Šegrt.

Algotech Srbija su 1992. godine osnovali Aleksandar i Goran Bakoč. Počeli su sa jednom kancelarijom, ali su, zahvaljujući ubrzanom rastu, za nekoliko godina otvorili kancelarije širom Evrope. Trenutno Algotech posluje u Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Rumuniji, Mađarskoj, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini i drugim zemljama, dok će u budućnosti intenzivirati širenje prisustva u EMEA regionu.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde