Algotech Srbija ima novog direktora

Redakcija
Redakcija
Bonitet.com

Poslednji članci iz ove rubrike

Kompanija Algotech Srbija imenovala je Vasu Šegrta za novog generalnog direktora. On će na ovoj funkciji zameniti osnivača kompanije Aleksandra Bakoča.

U okviru ambicioznih planova regionalnog širenja, Aleksandar Bakoč će preuzeti ulogu predsednika Borda direktora i nadgledaće poslovanje direktora svih Algotech kompanija u region, objavila je kompanija na svojoj LinkedIn stranici.

„Veoma sam počastvovan što sam preuzeo ulogu generalnog direktora Algoteha u Srbiji. Želim da se zahvalim vlasnicima Aleksandru i Goranu Bakoču što su verovali u mene i radujem se što ću pomoći da naša kompanija raste. Svi se radujemo širenju na nova tržišta, posebno na region EMEA, nudeći nove, još inovativnije usluge, ” rekao je Šegrt.

Algotech Srbija su 1992. godine osnovali Aleksandar i Goran Bakoč. Počeli su sa jednom kancelarijom, ali su, zahvaljujući ubrzanom rastu, za nekoliko godina otvorili kancelarije širom Evrope. Trenutno Algotech posluje u Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Rumuniji, Mađarskoj, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini i drugim zemljama, dok će u budućnosti intenzivirati širenje prisustva u EMEA regionu.

Preporučujemo

Pratite nas