Brzi biznis krediti Addiko banke

PROMO – Svaki dobar preduzetnik odlično zna da je, pored ogromne posveženosti i zalaganja, izuzetno važno napraviti i dobru strategiju koja će jednu poslovnu ideju pretvoriti u delo. To uvek podrazumeva sate i dane pametnog planiranja, kao i uvek spremnu „back-up” opciju za sve iznenadne promene i dešavanja na koje ranije nismo računali. Svesna upravo toga, Addiko banka je svim svojim klijentima – preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima – pružila mogućnost da u svakom momentu imaju svoj PLAN B, odnosno mogućnost da u Addiko banci dobiju brza i za njih povoljna bankarska rešenja i podršku u svemu što planiraju, pripremaju i rade.

Po rečima Miloša Bojanića, izvršnog direktora Sektora poslovanja sa privredom Addiko banke, u želji da svojim klijentima dodatno olakša proces podnošenje zahteva za povoljne biznis kredite, Addiko je tokom ove godine omogućio svojim biznis klijentima sa prihodima na godišnjem nivou do 10 miliona evra, da za sve finansij- ske pozajmice apliciraju i putem web sajta Banke, odnosno bez odlaska u ekspozituru i bez obaveze da Banci dostavljaju dodatnu dokumentaciju.

„Naša banka je na ovaj način svoje usluge učinila još dostupnijim svim preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima u Srbiji, pruživši im mogućnost da odreagu- ju izuzetno brzo, da dodatno poboljšaju svoju likvidnost i da lako iskoriste sve tržišne prilike i pogodnosti koje im se ukažu. U želji da opravdamo poverenje koje su nam klijenti ukazali, Addiko banka je unapredila svoj kreditni proces tako da na svaki zahtev koji dobijemo odgovaramo u roku od dva dana, dok klijenti koji zadovoljavaju sve definisane kriterijume novac na svom računu imaju za maksimalno 48 sati”,  objašnjava Bojanić.

Da je Addiko banka pouzdan partner malom biznisu govori i podatak da je Banka tokom poslednje dve godine ostvarila značajan rast kada je reč o kreditnim plasmanima u segmentu preduzetnika, malih i srednjih preduzeća. Samo od decembra 2019. godine do danas, vrednost Addiko portfolija biznis kredita u Standard segmentu (preduzetnici i preduzeća sa godišnjim prihodima od 1,5 miliona evra) je porastao gotovo se- dam puta, dok je u segmentu malih i srednjih preduzeća (sa godišnjim prihodima od 1,5 do 50 miliona evra) kreditni portfolio Banke povećan za čak 70 miliona evra.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde