Više
  - Reklama -

  Coca-Cola HBC Srbija preuzela “Costa Coffee”

  Još članaka iz ove rubrike

  Kompanija Coca-Cola HBC Srbija objavila je da je preuzimanjem brenda “Costa Coffee” počela poslovanje u Srbiji i u oblasti prodaje kafe.

  “Ulazak na tržište kafe za nas je veoma važan korak usmeren ka tome da dodatno ojačamo naš portfolio”, rekao je generalni direktor Coca-Cola HBC Srbija Svetoslav Atanasov.

  „Verujem da malo ljudi zna da su braća Kosta uložili veliki trud i znanje u kreiranje kafe. Tek nakon 112 pokušaja, došli su do savršene i originalne Costa mešavine. Njihova misija bila je da svetu ponude vrhunsku mešavinu kafe, uz najviši kvalitet. Naša ponuda Costa Coffee sadržaće različite mešavine i formate. Trenutno je dostupna Costa Coffee u celom zrnu, namenjena ugostiteljskim objektima kao i kapsule namenjene za kućnu i kancelarijsku upotrebu“, izjavio je Mirko Gutić, menadžer za premium alkoholna pića i kategoriju kafe u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija.

  Coca-Cola HBC Srbija je ponudila “Costa Coffee” u celom zrnu namenjen ugostiteljskim objektima kao i kapsule za kućnu i kancelarijsku upotrebu.

  Ova saradnja bila je predstavljena u formi jutarnjeg programa koji je vodila Nevena Madžarević, voditeljka sa TV Nova S.

  Odgovori

  Molimo unesite svoj komentar!
  Ovde unesite svoje ime

  - Reklama -spot_img

  Preporučujemo