Coca-Cola HBC Srbija preuzela „Costa Coffee“

Poslednji članci iz ove rubrike

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija objavila je da je preuzimanjem brenda „Costa Coffee“ počela poslovanje u Srbiji i u oblasti prodaje kafe.

„Ulazak na tržište kafe za nas je veoma važan korak usmeren ka tome da dodatno ojačamo naš portfolio“, rekao je generalni direktor Coca-Cola HBC Srbija Svetoslav Atanasov.

„Verujem da malo ljudi zna da su braća Kosta uložili veliki trud i znanje u kreiranje kafe. Tek nakon 112 pokušaja, došli su do savršene i originalne Costa mešavine. Njihova misija bila je da svetu ponude vrhunsku mešavinu kafe, uz najviši kvalitet. Naša ponuda Costa Coffee sadržaće različite mešavine i formate. Trenutno je dostupna Costa Coffee u celom zrnu, namenjena ugostiteljskim objektima kao i kapsule namenjene za kućnu i kancelarijsku upotrebu“, izjavio je Mirko Gutić, menadžer za premium alkoholna pića i kategoriju kafe u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija.

Coca-Cola HBC Srbija je ponudila „Costa Coffee“ u celom zrnu namenjen ugostiteljskim objektima kao i kapsule za kućnu i kancelarijsku upotrebu.

Ova saradnja bila je predstavljena u formi jutarnjeg programa koji je vodila Nevena Madžarević, voditeljka sa TV Nova S.

Preporučujemo

Pratite nas