Emil Frey preuzima poslove distribucije Grupe Renault u Srbiji

Redakcija
Redakcija
Bonitet.com

Poslednji članci iz ove rubrike

U okviru nove organizacije posla na mnogim tržištima postignut je dogovor između Grupe Renault i Grupe Emil Frey za preuzimanje poslova distribucije Grupe Renault u Srbiji.

Švajcarski holding Emil Frey Grupa u Srbiji posluje kroz svoje dve kompanije: Star Import i Emil Frey Auto Centar. Star Import je generalni distributer Daimler kompanije za Mercedes-Benz, Smart, Setra i Fuso vozila za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju, dok je Emil Frey Auto Centar maloprodajni i servisni centar za navedene brendove.

Dogovor je da, posle analize udela na tržištu, novi model poslovanja počne da funkcioniše od septembra ove godine, prenosi Biznis.rs.

Ovom transakcijom Grupa Renault ima za cilj dalje jačanje pozicije na lokalnom nivou, zahvaljujući efikasnom modelu poslovanja koji podržava i komercijalne ambicije i zahtjeve u pogledu zadovoljstva kupaca.

Uspostavljeni ’Renaulation’ plan početkom 2021. godine nastao je u nadi da će presudno uticati na budućnost Renault brenda.

Renaulation se odnosi na preusmeravanje poslovanja cele kompanije koje će poznatom brendu doneti nove vrednosti. Duboka transformacija poslovnog modela dovešće ga na zdrave i stabilne osnove koje će pomoću tehnoloških rešenja usmeriti proces proizvodnje kako bi se iskoristio pun potencijal.

Efikasnost će se ogledati u tehnološki naprednoj i konkurentnoj proizvodnji sa jasnim ciljem da se udovolji zahtevima kupaca.

Komentari

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime

Preporučujemo

Pratite nas