Galaxy Z Fold5 – najmoćniji uređaj za vaš biznis

Foto: Samsung

Poslednje izdanje Samsung sklopivih telefona, donelo je svetu novu dimenziju inovacija. Kombinacija praktičnosti mobilnog telefona i izvanredne funkcionalnosti tableta, koja odlikuje Samsung Galaxy Z Fold5, postavila je novi standard u tehnološkim dostignućima. Uz impresivne odlike, sofisticirani dizajn i beskrajne mogućnosti, ovo je uređaj koji definiše budućnost mobilne komunikacije.

Samsung Galaxy Z Fold5 je najveću pažnju privukao među biznis zajednicom, jer je transformisao način na koji korisnici doživljavaju mobilne uređaje. Produktivnost veličine tableta u džepu, čini ga savršenim asistentom za poslovne ljude. Konvertibilnost oblika telefon-tablet, u uređaju džepne veličine, izdvaja ovaj uređaj kao najfleksibilnije mobilno rešenje za poslovanje. Sa skoro nevidljivom kamerom koja se krije ispod ekrana, ceo ekran je radni prostor od ivice do ivice.

Samsung Z Fold5 pametni telefon je veoma koristan alat za poslovanje iz više razloga:

1. Povećana produktivnost: Glavni ekran od 7,6 inča omogućuje korisnicima da istovremeno koriste više aplikacija, poput istovremenog pregledavanja dokumenata, e-pošte i kalendara, što može da poveća produktivnost, u portretnom ili na pejzažnom prikazu. Osim toga, vrhunsko osvetljenje povećano je za više od 30%, do 1750 nita, omogućavajući gledanje na otvorenom, čak i pri jakom suncu.

2. Fleksibilnost i prilagodljivost: Mogućnost preklapanja telefona i pretvaranja u tablet pruža više prostora za rad na većim projektima ili detaljnijem pregledu prezentacija i dokumenata. Unapređeni Taskbar osigurava dinamičnu produktivnost i omogućava brzo prebacivanje između često korišćenih aplikacija. Zarad efikasnijeg rada sada su dostupne do četiri nedavno korišćene aplikacije.

3. Snažne performanse: Visokokvalitetne specifikacije i performanse poput snažnog procesora i veće količine RAM-a omogućavaju brzo pokretanje aplikacija i obradu podataka bez problema. Kada je zabava u pitanju – ljubitelji igrica će tek uživati, jer i poslovnim ljudima je potrebno opuštanje. Sa ovim telefonom osetiće živopisno iskustvo igranja na najvećem ekranu Galaxy pametnog telefona. Naime, Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform za Galaxy poboljšava grafiku i koristi veštačku inteligenciju kako bi omogućila dinamično igranje i multi-game funkcionalnost.

Galaxy Z Fold5 – najmoćniji uređaj za vaš biznis

4. Kvalitetna kamera: Napredne kamere na ovom telefonu mogu biti korisne za poslovne korisnike za snimanje visokokvalitetnih fotografija i videozapisa, korisne za prezentacije ili društvene medije. Sistem kamera, uključujući širokougaonu od 50 MP, 3x optički zum telefoto, ultraširoku od 12 MP, kao i dodatne prednje i kameru ispod ekrana, ovaj uređaj nudi neuporedivu svestranost i kvalitet snimaka. Posebno se ističe Space Zoom funkcija sa mogućnostima uveličavanja do 30x, transformišući Galaxy Z Fold5 u pravi mobilni foto studio.

5. Podrška za olovku: Novi, tanji  i kompaktniji S Pen Fold Edition  olakšava realno vreme hvatanja beležaka i ideja i mnogo ga je lakše smestiti u džep.

6. Bolja multitasking podrška: Unapređeni softver obezbeđuje bolji multitasking, omogućujući korisnicima da istovremeno koriste više aplikacija ili prozora, što je korisno za poslovne korisnike. Osim praktičnog Edge Panela koji se nalazi i na drugim Samsung pametnim telefonima, Galaxy Z Fold5 ima rafiniranu traku zadataka koja je uvek vidljiva kada je otvorena neka od aplikacija. Traka zadataka se koristi za brzo prebacivanje između aplikacija ili pokretanje do tri aplikacije jednu pored druge, tako da korisnik može da radi na dokumentima i upoređuje ​​podatke jednim dodirom prsta. Osim toga, ključne aplikacije za produktivnost — uključujući Microsoft Office, Outlook i nove u ponudi, GoodNotes — omogućavaju da se sadržaj prebaci iz jednog prozora u drugi. Zahvaljujući Flex režimu, Galaxy Z Fold5 može samostalno da stoji, kao stabilan alat za mobilne video konferencije sa klijentima, kolegama i zaposlenima.

7. Snažna baterija: Veća baterija omogućava i duže trajanje, što je važno za poslovne ljude koji su često u pokretu.

8. Sigurnost i upravljanje uređajima: Samsung je poznat po visokim standardima sigurnosti i alatima za upravljanje uređajima, što je važno za poslovne korisnike kako bi se osigurala zaštita osetljivih podataka.

Sjajan dodatak korišćenju Galaxy Z Fold5 telefona u svakodnevnoj komunikaciji i prezentovanju poslovnih rezultata može da bude The Freestyle projektor druge generacije, koji se sa mobilnim telefonom povezuje preko SmartThings aplikacije. Sadržaj sa mobilnog telefona lako se reprodukuje na ovaj projektor, što korisnicima omogućava lakše prezentovanje rezultata i izveštaja i vođenje poslovnih sastanaka. Uz moćan ugrađeni zvučnik koji emituje zvuk u 360 stepeni, slika dobija i audio podršku.

Korisnici koji do 1. aprila 2024. godine kupe i aktiviraju Galaxy Z Fold5 telefon dobijaju mogućnost korišćenja četiri meseca besplatne YouTube Premium usluge na svom uređaju. Detaljne informacije nalaze se na ovom linku. Takođe, za sve koji  do kraja 2023. godine kupe ovaj uređaj, uz 6 meseci besplatne Microsoft 365 Basic usluge dobijaju i prostor za memoriju u oblaku, sigurnu e-poštu bez oglasa i pristup Microsoft podršci. Više o ovoj promociji zainteresovani mogu da potraže ovde.

Galaxy Z Fold5 – najmoćniji uređaj za vaš biznis

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde