Riki Džervejz postao suvlasnik proizvođača votke

Foto: Youtube

Riki Džervejz, glumac, komičar i autor kultnih serija “The Office” i “After Life”, postao je suvlasnik proizvođača votke Dutch Barn, Ellers Farm.

Džervejz će kako je saopšteno “preuzeti kreativno vođstvo” i biti glavni prometer brenda ove destilerije.

Prema Ellers Farmu sa sedištem u Severnom Jorkširu, glumac je tražio priliku da postane partner sa „održivim i etičkim biznisom vezanim za alkoholna pića“.

Riki Džervejz je tom prilikom rekao: „Već neko vreme sam tražio da investiram u neki ekološki biznis i čim sam našao Dutch Barn – želeo sam da se priključim! Volim planetu i volim piće, tako da je to bila savršena kombinacija.”

„Ozbiljno gledano, Dutch Barn je zaista kvalitetan proizvod. Sviđa mi se činjenica da se to radi drugačije i jedva čekam da svi znaju za njega. Za mene je uzbudljivo što mi je obećano da mogu da pokušam da od njega napravim globalni brend na svoj način. Nešto što ne mogu a da ne pomislim da će zažaliti.“

Džervejz je odmah ispunio obećano u prvom videu.

Možda vam alkohol uništi jetru, ali meni će doneti milione”, u svom stilu je rekao Džervejz.

Bogatstvo Džervejza procenjuje se na oko 160 miliona dolara, a u maju ove godine je srušio rekord kada su standap nastupi u pitanju. Za samo jedno veče u Los Anđelesu u čuvenoj dvorani Hollywood Bowl plaćen je 1,7 miliona dolara.

Kris Frejzer, osnivač i predsednik Ellers Farm destilerije rekao je da je kompanija uzbuđena što se Džervejz pridružio timu.

„Zaista smo zadovoljni što smo uspostavili autentično partnerstvo sa Rikijem koje uključuje i investicije i kreativno vođstvo“, rekao je Frejzer. „Riki će biti sastavni deo poslovanja u budućnosti i pomoći će u oblikovanju načina na koji se Dutch Barn vidi širom sveta i pomoći nam da učinimo Dutch Barn globalnim uspehom.”

Kompanija je odbila da komentariše veličinu investicije ili procenat vlasništva.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde