Kako će izgledati Kraljeva česma – novi projekat smešten na Dedinju

Foto: King’s Fountain

Nedavno se u medijima pojavila informacija o trećoj najvećoj švajcarskoj investiciji u Srbiji. Zemlja koja je u Srbiji peti najveći investitor ušla je na naše tržište preko svojih giganata u prehrambrenoj ili građevinskoj industriji. Ovog puta u pitanju je real estate biznis. I u ovom biznisu biće to najveća investicija iz Švajcarske u Srbiji.

Projekat “Kraljeva česma” (King’s Fountain) je investicija Serbia Prime Site One, švajcarske kompanije koja posluje kroz lokalni ogranak u Beogradu, i koja ulaže u srpsko tržište nekretnina.

Prvi investicioni stambeni projekat u Srbiji

Kompleks, smešten na Dedinju tik pored Belog Dvora, će se sastojati od 10 zgrada, sa ukupno 100 stambenih jedinica i 156 garažnih mesta. U okviru kompleksa planiran je i hotel, Restoran Spa & Wellness centar. Ukupna bruto površina objekta iznosi skoro 25.000 m2.

Svi objekti u okviru kompleksa su niske spratnosti (2Po)+Su+P+2+Ps, a u pitanju je i prvi investicioni stambeni projekat u Srbiji, koji omogućava kupovinu nekretnine (servisiranog apartmana). Iza projekta enterijera stoji Rüssli Architects – arhitektonska kompanija sa sedištem u Lucernu, dobitnik brojnih nagrada za kompetentnu i inovativnu izgradnju.

Kraljeva česma – prednosti

Jedna od glavnih prednosti kompleksa Kraljeva česma je mogućnost da kupljeni stan pretvorite u pametnu investiciju. Odlukom da stan iznajmljuje putem operatora hotela u okviru kompleksa, kupac dobija opremljen stan prema hotelskim standardima, po sistemu “ključ u ruke”, a ovaj sistem se primenjuje i kada je u pitanju izdavanje, tako da kupac nema obaveza oko ovog segmenta, a još važnije je da na ovaj način ostvaruje pravo na garantovanu stopu povrata do 5% na godišnjem nivou. Trenutno je u toku i Early Bird ponuda koja omogućava kupovinu po povoljnijim uslovima što ovaj tip investiranja čini još pogodnijim.

Dodatna prednost samog projekta je lokacija u ulici Velisava Vulovića i izdvojenost iz centra, uz apsolutni mir koji Dedinje pruža. Treća stvar je zelenilo. Ne samo u okviru kompleksa, nego i okolini jer su u neposrednoj blizini Topčider i Košutnjak. Treća je prilazak poslovnoj zoni Novog Beograda preko Mosta na Adi.

Zanimljivost oko ovog projekta je Spa & Wellness centar. To će biti prvi brendirani centar ovog tipa u Srbiji kojim će rukovoditi svetski renomirana kompanija GOCO Hospitality. Ova kompanija postavila je potpuno novi sistem luksuznog wellness koncepta na internacionalnom nivou koji se može sresti širom sveta. Specifičnost ovog koncepta ogleda se u jedinstvenom luksuznom dizajnu, detaljima i besprekornim profesionalnim upravljanjem ovakim tipom wellness koncepta.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

1 KOMENTAR

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde