Kako je Tomu Holanderu stigao milionski ček namenjen Tomu Holandu

Foto: Youtube

Britanski glumac, poznat po ulozi u seriji White Lotus, Tom Holander ima problem jer ga često greškom zamene za zvezdu Spajdermena Toma Holanda.

Ali ne po izgledu, jer je Holander mnogo stariji od Holanda, već po imenu ili ‘nevizuelnim kontekstima’.

Iako to zna da bude neprijatno, Holander je podelio sa gledaocima emisije “Late Night” sa Setom Majersom, situaciju kada mu se to ‘isplatilo’.

Holander (56) je svojevremeno delio agenta sa mladom zvezdom Marvel franšize.

“Gledao sam predstavu prijatelja za koju mu je bilo plaćeno 300 funti nedeljno.  Sedeo sam samozadovoljno u publici pošto sam upravo radio emisiju na BBC-u za 30 hiljada ili tako nešto, i razmišljao sam ‘pa ovo je divno, ja sam veoma prosperitetan’…”

U tom trenutku, priča glumac, dobio sam potrebu da proverim mejlove.

Stiglo mi je obaveštenje o čeku za prvu tranšu bonusa za film Avangers.  Za Toma Holanda,” kaže on, dodajući da su ga i u njegovoj agenciji administrativno zamenili za mladu zvezdu.

„Bila je to zapanjujuća količina novca“, rekao je Holander. „To nije bila njegova plata. Bio je to njegov prvi bonus. Ne ceo bonus za profit na blagajnama, već prvi. I bilo je više novca nego što sam ikada video. Bila je to sedmocifrena suma.

„Moj osećaj samozadovoljstva je u tom trenutku nestao“, rekao je i izazvao smeh u publici.

Holander je takođe ispričao da su ga ponekad upoznavali sa „uzbuđenom, pa zbunjenom, pa razočaranom decom“ koja su verovatno mislila da se sastaju sa Spajdermenom.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde