Više

  Kripto platforma postala sponzor F1

  PRATITE NAS

  Poslednji članci iz ove rubrike

  Svetsko prvenstvo Formule 1 je dobilo novog sponzora, platformu Crypto.com koja omogućava korisnicima kupovinu i prodaju virtuelnih valuta.

  Uslovi postignutog sporazuma nisu objavljeni, a dobro obavešteni izvori su rekli za mrežu CNBC kako je reč o petogodišnjem ugovoru vrednom više od 100 miliona dolara.

  Prema sporazumu, brend kompanije Crypto.com, koja ima preko 10 miliona korisnika širom sveta,  će biti istaknut na događajima Formule 1, uključujući novu Sprint seriju, kvalifikacijski format koji određuje startne pozicije na trkama.

  Pored toga, Crypto.com će dobiti slotove pored staza na F1 trkama do kraja sezone.

  U saopštenju medijima Formula 1 je navela da je ovo “još jedan od načina kako da F1 još više integriše stare, a dobije nove fanove ovog sporta”

  Izvršni direktor Crypto.com Kris Marsalek rekao je da je njegova kompanija izuzetno ponosna što je prvi sponsor iz biznisa kriptovaluta u Formuli 1, kao i zbog toga što se pridružuju “porodici brendova koji podržavaju sport kome je tehnologija i inovacija srž poslovanja.”

  Kompanija će uvesti i novu nagradu na trci za Veliku nagradu Belgije u avgustu i postati njen NFT partner.

  Ugovor između F1 i Crypto.com stupiće na snagu 17. jula, dan pre Velike nagrade Velike Britanije na stazi Silverstone u Engleskoj.

  - Reklama -spot_img

  Preporučujemo