Više

  Mađarski AutoWallis preuzeo još jednu firmu u Sloveniji

  PRATITE NAS

  Poslednji članci iz ove rubrike

  Mađarska automobilska kompanija AutoWallis nastavila je da povećava svoju prisutnost u regionu nedavnom kupovinom firme Avto Aktiv i s njom povezanih nekretnina.

  Avto Aktiv radi 20 godina na slovenačkom tržištu, a u svojim radionicama servisira vozila BMW, MINI, Jaguar, Land Rover, Toyota i Suzuki u pet gradova – Koper , Kranj, Ljubljana, Nova Gorica i Trzin.

  Kompanija je ujedno je i ekskluzivni prodavač vozila Jaguar, Land Rover i MINI.

  Prvi čovek AutoWallisa, Gabor Ormosi rekao je da AutoWallis takođe proučava preostale mogućnosti za širenje poslovanja u Sloveniji i u drugim zemljama.

  Prema podacima poslovnog asistenta Bizi.si, Avto Aktiv je lani ostvario 51 milion evra prihoda i 8,2 miliona evra dobiti, navodi siol.net.

  Mađarski AutoWallis na slovenačko je tržište ušao prošle godine, kada je preuzeo najvećeg zastupnika BMW-a u Sloveniji, A-Cosmos, kao i marku Opel, a u regionuje prošle godine dovršio sticanje uvozničkih prava za Opel u Mađarskoj, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji, stekao zastupništvo Opela i KIA-e u Mađarskoj te počeo distribuciju modela Jaguar i Land Rover u Mađarskoj.

  Odgovori

  Molimo unesite svoj komentar!
  Ovde unesite svoje ime

  - Reklama -spot_img

  Preporučujemo