Poziv za preduzeća: Preko banke do besplatnog reklamnog prostora

Mala i srednja preduzeća u okviru programa #OkvirPodrške mogu da dođu do besplatnog reklamnog prostora, ako se prijave na konkurs do 11. juna.

Ovaj program dolazi od strane NLB i Komercijalne banke, članica NLB Grupe, koje su pokrenule svoj #OkvirPodrške, sa ciljem da ovaj suštinski važan segment podrže na putu oporavka od posledica krize izazvane pandemijom koronavirusa.

Kroz ovaj projekat banke će, u saradnji sa svojim medijskim partnerima, obezbediti besplatan prostor za reklame malih i srednjih privrednika, a samim tim i priliku da na najbolji način predstave svoje proizvode i usluge i dođu do većeg broja kupaca i korisnika.

„Od početka pandemije obe banke sa posebnom pažnjom nastoje da podrže malu privredu, kojoj je posebno teško da se izbori sa posledicama krize. Aktivno smo se uključili u programe Vlade Republike Srbije kada je u pitanju finansiranje ovog segmenta privrede i poljoprivrednih gazdinstava, i neprekidno smo tražili dodatne načine da pomognemo malim privrednicima da ponovo pokrenu svoje poslovanje. #OkvirPodrške nastao je kao odgovor na potrebe ovog segmenta da kvalitet svojih proizvoda i usluga predstavi većem broju kupaca i korisnika“, saopšteno je iz NLB i Komercijalne banke.

Projekat #OkvirPodrške pokrenut je prošle godine na nivou cele NLB Grupe, dok je u Srbiji podržano ukupno 30 malih privrednika.

NLB banci ove godine se priključila se i nova članica grupe Komercijalna banka, a prvim zajedničkim nastupom planirana je još veća podrška ovom segmentu privrede.

Zbog toga pozivaju preduzetnike, poljoprivrednike, mikro i mala preduzeća, da iskoriste ovu priliku, posete sajtove banaka i prijave se za učešće na konkursu #OkvirPodrške do 11.06.2021.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde