Preminuo generalni direktor Knjaz Miloša

Foto: Knjaz Miloš

Miloš Stojisavljević, generalni direktor kompanija Knjaz Miloš,  preminuo je u 64. godini.

“Šef, otac, prijatelj, mentor, basista, bajker, jedriličar, gospodin, legenda. Jedan jedini, neponovljivi i neprolazni, naš, Miloš Knjaz Miloš”, napisala je kompanija u LinkedIn objavi.

Stojisavljević je imao višedecenijsko radno iskustvo na izvršnim pozicijama u poslovanju s robom široke potrošnje, kao i u radu u multinacionalnim kompanijama.

Predvodio je transformaciju porodičnog biznisa u korporativno strukturiranu kompaniju. Osnivač je i viši savetnik kompanije „G2M Efficiency“, gde je bio fokusiran na optimizaciju prodaje i distribucije, kao i na unapređenje sveukupnog korporativnog upravljanja za kompanije „Nectar“ (Srbija) i „Fructal“ (Slovenija i Makedonija).

Stojisavljević je prethodno radio kao direktor prodaje za Zapadni Balkan u kompaniji „PepsiCo International“ i direktor prodaje u kompaniji „Marbo Product“.

Široj javnosti poznat je i kao uspešan muzičar. Bio je član grupe „Generacija 5“, ali je tokom karijere sarađivao sa drugim velikim bendovima i izvođačima srpske rok scene.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde