Rajan Rejnolds prvi put uživo gledao svoju novu investiciju

Holivudska zvezda Rajan Rejnolds i njegov kolega Rob Makelheni u februaru su u dogovoru sa udruženjem navijača preuzeli vlasništvo nad klubom u engleskom petom rangu Reksamom, a prošle nedelje prvi put su gledali svoj klub u zvaničnoj utakmici.

Kada su preuzimali klub, obećali su da će investirati dva miliona funti kao deo dogovora. Obojica ovo doživljavaju kao “ulogu života”, a ideja im je ne samo da promovišu klub sa velikom istorijom nego i ovaj deo Velsa kao turističku atrakciju.

Na pres konferenciji koju su održali na tribinama stadiona nakon poraza od Mejdenheda od 3:2, rekli su šaljivo da je utakmica iz ugla njih kao vlasnika “bila mučenje”, ali da je u pojedinim momentima vladalo neverovatno uzbuđenje.

Makelheni je u intervjuu posebno naglasio sledeće: 

“Želimo samo da klubu damo strukturu koja će ostati i kad nas ne bude bilo”, na šta je Rejnolds dodao da je jedina mogućnost da se to ne desi “ako nas udari meteor”.

Posebno optimističan je Rajan Rejnolds:

“Ne razumem zašto naš klub jednom ne bi igrao u Premijer ligi? Imamo mogućnosti za to ovde. Zašto ne sanjati velike snove?”

Reksam je klub koji je osnovan 1864. godine i šesti je najstariji fudbalski klub na svetu. Najbolji rezultat u istoriji napravili su 1979.godine kada su završili na 15.mestu druge engleske lige. Trenutno se nalaze na 11. mestu engleske Konferencije.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde