UNIQA postala član Eurapco asocijacije

Foto: UNIQA osiguranje

UNIQA Insurance Group AG je ove godine postala stalni član Eurapco asocijacije. Eurapco je strateški savez u kojem osam osiguravajućih kompanija u Evropi sarađuje kroz razmenu znanja, učenje i razvoj zasnovanih na poslovanju i zajedničke inovacije. Fokus udruženja je na digitalnoj transformaciji, digitalizaciji, zdravstvenim inovacijama i održivosti.

Asocijacija je aktivno angažovana u oblikovanju budućnosti industrije osiguranja. Na više od 300 događaja i sastanaka godišnje, zaposleni u partnerskim kompanijama dele ekspertizu i najbolju praksu u svim ključnim oblastima poslovanja. Cilj Eurapco partnera je jačanje konkurentnosti i sposobnosti za inovacije, a time i aktivnosti na odgovarajućim lokalnim tržištima. Takođe, udruženje ima snažan fokus na razvoj rešenja usmerenih na klijente.

„Ponosni smo što smo stalni partner Eurapco asocijacije. Ovo partnerstvo je u skladu sa našom strategijom UNIQA 3.0, koja se takođe zasniva na saradnji preko nacionalnih granica, hijerarhije i funkcija. U vremenu brzih promena i različitih izazova, želimo da zajedno aktivno oblikujemo budućnost industrije osiguranja kroz međusobnu razmenu“, rekao je Wolfgang Kindl, član Upravnog odbora za međunarodna tržišta u UNIQA Insurance Group AG.

Predstavnici Eurapco asocijacije izrazili su veliko zadovoljstvo povodom pokretanja saradnje sa UNIQA osiguranjem, kao jednom od vodećih osiguravajućih grupa, i istakli značaj buduće razmene znanja, mogućnosti za ubrzanje poslovanja i podsticanje inovacija, kao i važnost digitalne transformacije i inicijativa usmerenih na klijente koje će biti dodatno unapređene u okviru Asocijacije.

Sa više od 50 radnih grupa i širokim spektrom godišnjih aktivnosti, Eurapco mreža pokriva sve aspekte industrije osiguranja. Kao rezultat toga, Asocijacija služi kao platforma za međunarodno umrežavanje i razvoj zaposlenih. Ovo se posebno odnosi na Eurapco akademiju, koja nudi različite međunarodno orijentisane formate učenja. UNIQA će ovu mogućnost koristiti za dalje usavršavanje svojih zaposlenih. Pored toga, ove proširene mogućnosti za obrazovanje i obuku na međunarodnom nivou povećaće privlačnost osiguravajućih kompanija učesnica kao poslodavaca.

U vezi sa tim, Wolfgang Kindl, član Upravnog odbora za međunarodna tržišta u UNIQA Insurance Group AG je dodao: „Saradnja sa Eurapco-om je odlična platforma za međunarodno umrežavanje i dalje usavršavanje naših zaposlenih. Ove uzbudljive mogućnosti za obuku i dalje obrazovanje naših stručnjaka na međunarodnom nivou takođe doprinose našoj atraktivnosti kao poslodavca.“

Eurapco asocijaciju čini osam evropskih osiguravajućih kompanija: Achmea (NL), Caser (ES), Gothaer (DE), La Mobilière (CH), Länsförsäkringar (SE), LocalTapiola (FIN), Reale Group (IT), UNIQA Group (AT). Zajedno posluju u 35 zemalja i osiguravaju više od 46 miliona klijenata u Evropi, zapošljavaju više od 60.000 ljudi i ostvaruju godišnju bruto fakturisanu premiju od više od 48,5 milijardi evra.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde