Urška Fon Satler nova direktorka Scania EAR

Foto: Scania EAR

Kompanija Scania saopštila je da će od 1.aprila poziciju generalnog direktora poslovne jedinice Scania East Adriatic Region (EAR – Slovenija, Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Albanija, Kosovo, Crna Gora) preuzeti Urška Fon Satler.

Karol Sokol, trenutni generalni direktor preuzeće ulogu generalnog direktora poslovne jedinice Scania Black Sea Unit (Rumunija i Bugarska).

Fon Satler dolazi sa funkcije direktorke prodaje u Scania EAR.

Ona je započela svoju karijeru u kompaniji 2011. godine kao šef ljudskih resursa za Scania EAR. Od 2013. godine preuzima poziciju direktorke za Srbiju i Makedoniju, a kasnije karijeru nastavlja u ulozi direktora prodaje i marketinške podrške za Scania EAR. Od 2017. godine je direktorka prodaje.  

„Za više od sedam godina, pod vodstvom Karola Sokola, kompanija je napravila ogroman napredak. Sa izuzetkom godina pandemije, kada smo se suočili sa problemima u proizvodnji, povećali smo tržišni udeo sa 17% na 20% i tako postali jedan od vodećih brendova na tržištu. Ulaganjem u nove i postojeće radionice približili smo servisnu mrežu kupcima. Ovaj rad ćemo nastaviti i ubuduće. Pored vozila koje je nesumnjivo najbolje u svojoj klasi, želimo da našim kupcima pružimo najbolje korisničko iskustvo. To želimo da postignemo stalnim unapređenjem i optimizacijom procesa i kombinacijom savremenih digitalnih rešenja u servisnoj radionici, koja treba da bude što više prilagođena potrebama kupaca“, rekla je nova generalna direktorka Urška Fon Satler.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde