Vuk Vučević postao predsednik IO Erste Leasing-a

Foto: Erste Leasing

Nakon odobrenja Narodne banke Srbije, 1. februara 2024. godine, Vuk Vučević preuzima poziciju predsednika Izvršnog odbora Erste Leasing-a, jedne od vodećih lizing kompanija na tržištu.

Osim toga, Rastislav Drljić, dosadašnji direktor Direkcije prodaje, imenovan je za člana Izvršnog odbora i biće odgovoran za prodaju i marketing, navodi se u saopštenju kompanije.

Vučević ima bogato iskustvo u finansijskom sektoru, a Erste Leasing-u se pridružio pre gotovo jedne decenije. Prethodno je obavljao visoke rukovodeće funkcije u renomiranim kompanijama, uključujući ulogu direktora prodaje u kompaniji Intesa Leasing. Od 2008. do 2013. godine bio je CEO kompanije SoGe Leasing.

„Kao član Izvršnog odbora Erste Leasing-a, Vuk Vučević je predano radio na razvoju poslovanja i ostvarenju zavidnih poslovnih rezultata, kako sa aspekta profitabilnosti, tako i tržišnog učešća i zadovoljstva zaposlenih. Nema sumnje da će, zahvaljujući svojoj stručnosti, profesionalnosti, iskustvu i odgovornosti, Vučević na novoj poziciji zajedno sa svojim timom nastaviti da pomera granice poslovanja, fokusirajući se na održivi rast i kontinuirano jačanje tržišne pozicije Erste Leasing-a“, izjavio je Nikola Stamenković, predsednik Upravnog odbora Erste Leasing-a i član Izvršnog odbora Erste Banke.

„Sa novim imenom i svežom energijom, Erste Leasing nastavlja svoj put ka daljem širenju poslovanja i jačanju tržišne pozicije. Ove promene deo su naše strategije rasta i razvoja, a mi ostajemo posvećeni našim vrednostima“, dodao je Stamenković.

Od januara ove godine S-Leasing posluje pod novim imenom – Erste Leasing, a kompanija je protekle godine proslavila jubilej, prvih 20 godina poslovanja u Srbiji.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde