Xiaomi predstavio novu Redmi Note 12 seriju

Foto: Xiaomi

Xiaomi je predstavio dugoočekivanu Redmi Note 12 seriju koja donosi tri uređaja: Redmi Note 12 Pro+ 5G, Redmi Note 12 Pro 5G i Redmi Note 12.

Nadovezujući se na uspeh prethodne Redmi Note 11 serije, nova Redmi Note 12 serija još jednom je pokazala izuzetna poboljšanja funkcija koje su najvažnije ljubiteljima ovih uređaja, poput kamere, trajanja baterije, brzine punjenja i dizajna koji je prilagođen korisniku.

Sa lansiranjem Redmi Note 12 serije, Xiaomi je ponovo dokazao svoju posvećenost tome da funkcije pametnog telefona visokog kvaliteta učini dostupnim najvećem broju ljudi širom sveta, navodi se u saopštenju.

Takođe, predstavljen je i Redmi Watch 3, novi moderni pametni sat sa svetlim ekranom koji jasno prikazuje sve detalje, raznim sportskim i zdravstvenim funkcijama, kao i preciznom multi-sistemskom GPS konekcijom.

Xiaomi je, pored nove serije pametnih telefona,  predstavio i dve nove serije popularnih linija robota usisivača.

Za sve one koji traže usisivač sa naprednim navigacionim sistemom, savršeno prilagođen za domove i kancelarije, koji osigurava besprekornu čistoću podova tokom celog dana, Xiaomi je kreirao Robot Vacuum S seriju.

Xiaomi predstavio novu Redmi Note 12 seriju

Sa druge strane, Xiaomi Robot Vacuum Series X namenjena je onima kojima je potreban uređaj sposoban da odgovori izuzetno zahtevnim uslovima prostora. Zahvaljujući specijalno dizajniranoj automatizovanoj baznoj stanici koja održava uređaj čistim i funkcionalnim, vaša jedina obaveza biće pritisak dugmeta za pokretanje uređaja.

Xiaomi je predstavio i Redmi Buds 4 Lite slušalice.  

“Dinamički drajver od 12 mm donosi neverovatan, kvalitetan i jasan zvuk i do 20 sati trajanja baterije (kada koristite kućište za punjenje), čineći Redmi Buds 4 Lite sjajnim izborom za sve one koji žele jednostavan, ali moćan uređaj”, navodi se.  

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde